• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.06.2024

14:13

Ludilo u opozicionim medijima! Prekršili predizbornu tišinu, pa krive Vučićevića i privezak Marije Savić Stamenić!

Zoran Sinko, Printscreen

Politika

Ludilo u opozicionim medijima! Prekršili predizbornu tišinu, pa krive Vučićevića i privezak Marije Savić Stamenić!

Podeli vest

Radio voditelj Dragan Ilić, blizak opoziciji, napisao je sramni autorski tekst za nedeljnik 'Vreme' i izneo niz laži, među kojima je i ta da je TV Informer na čelu sa Draganom J. Vučićevićem prekršila predizbornu tišinu. Ovaj voditelj je očigledno zaboravio da opozicioni mediji nisu imali predizbornu tišinu, jer su svaki trenutak koristili da napadnu SNS i Aleksandra Vučića.

Naime, Ilić je napisao tekst pod naslovom 'Naprednjačka buka u izbornoj tišini' gde je najsramnije udario i po Vučićeviću, TV Infomer, ali i voditeljki TV Prva Mariji Savić Stamenić.

Ilić je optužio Vučićevića da je prekršio predizbornu tišinu, iako to nije tačno. Opozicioni mediji su svaki čas koristili prostor kako bi opleli po naprednjacima, pa smo tako mogli videti tekstove i naslovne strane opozicionog Danas, portale Nova S, Direktno, N1 sa sramnim naslovima o izborima. 

Ni to im nije bilo dovoljno, pa su raširili i lažne priče o kol centrima SNS za koje su tvrdili da su nelegalni i da su tu skupljali glasove za izbore, kao i da nije zakpljen prostor, iako su imali ugovore koji pokazuju da je sve legalno. 

Ekipa Informera zajedno sa Vučićevićem otišla je u Banjicu, gde je bio smešten kol centar SNS i raskrinkala laži tajkunskih medija i opozicionih lidera.

Foto: Fotoilustracija Informer

 

Sad vidimo da ovim žele da operu svoje kršenje predizborne tišine. 

Međutim, ni ovde nije kraj. Ilić je u ovom tekstu napao i voditeljku Savić Stamenić da krši predizbornu tišinu, jer nosi lančić u obliku srca?!

'Moj favorit u tom predizbornom 'namigivanju' izvela je voditeljka jutarnjeg na TV Prva, koja je nosila upadljivo veliki privezak u obliku srca na grudima. Slatko devojački, baš kaosrce na znaku za kampanju 'Srbija sutra'.

Foto: Fotoilustracija Informer

 

Debakl opozicije na ovim izborima doveo je do ovakvog ludila u redovima opozicionih medija, koji bez ijednog argumenta i razloga udara po svakom ko misli drugačije od njih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KOL CENTAR NA BANJICI?! Upravo se oglasilo Tužilaštvo: Nema krivičnog dela!
Politika

KOL CENTAR NA BANJICI?! Upravo se oglasilo Tužilaštvo: Nema krivičnog dela!

Više javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa osnovnim tužilaštvima sa teritorije grada Beograda i Ministarstvom unutrašniih poslova RS prati današnji izborni proces i obaveštava javnost da za sada nema dokaza da je u Sportskom centru Banjica izvršeno bilo koje krivično delo, kako to tvrde pojedini učesnici izbornog procesa.

02.06.2024

16:43

sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija