• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2024

18:00

Vulin sa ministrom unutrašnjih poslova RS Karanom i direktorom policije Kostreševićem

Vlada Srbije

Politika

Vulin sa ministrom unutrašnjih poslova RS Karanom i direktorom policije Kostreševićem

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin, uoči Svesrpskog sabora sastao se danas sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srpske Sinišom Karanom i direktorom policije Republike Srpske Sinišom Kostreševićem u Palati Srbija.

Vulin, Karan i Kostrešević istakli su tokom razgovora da Svesrpski sabor nosi glavnu poruku da su Srbi, gde god da žive, jedan narod, jedinstven politički narod.

Foto: Vlada Srbije

 

Sagovornici su naglasili da srpski lideri Aleksandar Vučić i Milorad Dodik čuvaju i štite srpske nacionalne interese, i da se to najviše pokazalo prilikom glasanja o sramnoj rezoluciji o Srebrenici u Skupštini Ujedinjenih nacija, gde je čitav svet mogao da vidi snažnu borbu predsednika Vučića za opstanak i slobodu srpskog naroda.

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova Srpske Siniša Karan i direktor policije Srpske Siniša Kostrešević istakli su da će svi Srbi biti zaštićeni gde god da žive.

Ministar unutrašnjih poslova Srpske Karan i direktor policije Kostrešević zahvalili su se potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vulinu na svemu što čini za srpski narod sa obe strane Drine, kao i na izuzetno uspešnoj saradnji u periodu kada je Aleksandar Vulin obavljao funkciju ministra unutrašnjih poslova Srbije i direktora BIA.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija