• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.06.2024

13:01

To je skup visokog rizika! Dačić: Pozivam organizatore da otkažu festival "Mirdita, dobar dan"

Tanja Andric

Politika

To je skup visokog rizika! Dačić: Pozivam organizatore da otkažu festival "Mirdita, dobar dan"

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pozvao je danas organizatore festivala "Mirdita, dobar dan" da taj događaj otkažu.

Dačić je za televiziju Pink rekao da je pitao ljude u MUP koji se bave javnim skupovima i da policija ima ingerencije nad skupovima na otvorenom, dok ne izdaje dozvole za skupove u zatvorenom prostoru.

Videćemo šta će to biti. Ja sam rekao da je to skup visokog rizika. Reč je o prostoru koji nije javni. Ne učestvuju naši državni organi. Mi apelujemo da se taj događaj otkaže. Šta će dalje država da preduzima u ovom trenutku ja ne mogu da kažem - rekao je Dačić.

On je dodao da se "Mirdita, dobar dan" održava više godina, ali da on misli da sada nije vreme


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija