• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.08.2024

10:48

USTAŠKA TORTURA! Kukali svi zbog Severine, a sada u Splitu privedena cela porodica iz Beograda - I to samo zbog ovoga!

shuterstok/printskrin drustvene mreze

Politika

USTAŠKA TORTURA! Kukali svi zbog Severine, a sada u Splitu privedena cela porodica iz Beograda - I to samo zbog ovoga!

Podeli vest

Nakon što su se ustaše i srpska opozicija podigli na noge zbog kratkog zadržavanja hrvatske pevaljke i glavne glumice u filmovima za odrasle Severine Vučković, jedna porodica iz Beograda prošla je pravu torturu u Splitu.

Naime, srpska četvoročlana porodica vozila se svojim vozilom beogradskih tablica na području Kaštela nadomak Splita, kada je dete (14) pokazalo tri prsta kroz prozor.

Na društvenim mrežama ubrzo se pojavio snimak, što je podiglo policiju Hrvatske na noge?!

Foto: shuterstok/printskrin drustvene mreze

 

Ubrzo su priveli celu porodicu, a otac dečaka 33-godišnji Srbin je kažnjen.

Tu nije bio kraj ustaške torture, te su celu srpsku porodicu isterali iz Hrvatske!

U sramnom saopštenju policije navodi se da su nadležni ovako postupili zbog zanemarivanja deteta, remećenja javnog reda i mira, kao i nepropisne vožnje, koja je bila van centra kolovozne trake!

Izgleda da ustaškoj torturi nema kraja! 

Podsetimo, prošle nedelje hrvatska pevačica Severina Vučković zadržana je na granici radi informativnog razgovora što je podiglo pravu pobunu kako među ustašama, tako i među srpskom opozicijom. Više o tome pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija