• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.09.2024

10:33

SAZNAJEMO! Prvi osnovni sud u Beogradu izdao nalog za hapšenje Dragana J. Vučićevića

Novak Đurović/Milos Rafailovic

Politika

SAZNAJEMO! Prvi osnovni sud u Beogradu izdao nalog za hapšenje Dragana J. Vučićevića

Podeli vest

Prvi osnovni sud u Beogradu izdao je nalog za hapšenje glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića, saznaje Informer! Povodom tog događaja oglasio se naš glavni urednik.

Dragan J. Vučićević, glavni urednik Informera, oglasio se na našoj televiziji povodom izdavanja naloga za njegovo hapšenje od strane Prvog osnovnog suda u Beogradu.

- Prvi osnovni sud je izdao nalog za moje hapšenje i da me izruči u Okružni zatvor. Nikakav poziv za zatvor nisam dobio, jedino što znam o tom slučaju je da sam krivično osuđen za uvredu Žakline Tatlović. Nikada mom advokatu ni meni nije stiglo da moram da platim kaznu i da odem u zatvor. Neka prljava politička igra se igra od strane nekih tužioca i sudija. Ovo nije slučajno što se dešava, jer se danas događa razgovor predsednika sa narodom. Nemam ništa protiv da me uhapse sad u redakciji. Da sam dobio poziv za zatvor otišao bih u zatvor. Ova presuda, ako se o njoj radi i oni iz N1 što pišu, onda je to zbog uvrede Žakline Tatalović, kada sam na Tviteru napisao "žakilice, bubilice, debelice". Razlog za izdavanje ovog naloga je navodno da policija nije mogla da me nađe, što je apsurdno jer sam svaki dan pet sati u redakciji Informera. Ovo su spakovali neki ljudi iz pravosuđa. Oni govore da je vladavina predsednika Vučića autokratija i diktatura, a niko nije išao od njih u zatvor, već samo ja. Kada oni psuju predsedniku Vučiću majku, onda se to ne sankcioniše. Zakon ne važi za njih, za žute ološe, a oni koji se bore protiv tih žutih, oni idu u zatvor - rekao je Vučević.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija