• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.05.2015

20:30

POBRKAO LONČIĆE Žuti Bujke sam sebi daje emisiju na RTS?!

Vesti

POBRKAO LONČIĆE Žuti Bujke sam sebi daje emisiju na RTS?!

Podeli vest

Verovali ili ne, ali novoizabrani direktor RTS Dragan Bujošević planira da sam sebe imenuje za voditelja političkog tok-šou programa u udarnom terminu na Javnom servisu!

Na prvi pogled deluje da su posao direktora i posao autora emisije u suprotnosti jedan sa drugim, ali nije tako
Cvijetin Milivojević, stručnjak za medije

Bujošević je, kako saznajemo, pojedinim kolegama na RTS, ali i odabranim političarima, već javio i radni naziv i koncept nove emisije koja bi trebalo svake nedelje na jednom mestu da okupi predstavnike većih partija.

- Umesto da misli kako da izvuče RTS iz nagomilanih finansijskih i organizacionih problema, Bujketu je trenutno najveća preokupacija njegova nova emisija! On osmišljava koncept, crta logo, priča o tome kako treba da izgleda studio... Čovek je načisto "pobrkao lončiće"! Neko bi hitno trebalo da mu javi da nije izabran za voditelja, nego za direktora nacionalne televizije - ogorčen je jedan od direktora RTS kog je Bujošević prošle nedelje kontaktirao sa "genijalnom idejom za novu emisiju":

Raskinuo saradnju sa TV Prva

Slađana Paunović sa TV Prva potvrdila je za Informer da se emisija "Stav Srbije", čiji je Bujošević bio autor i voditelj, od 10. maja, zbog njegovog preuzimanja dužnosti direktora RTS, ne emituje na ovoj televiziji.
- Ponosni smo na svaki dalji korak naših kolega u postizanju poslovnih uspeha - kaže Paunovićeva.

- Zvuči neverovatno, ali Bujke mi je doslovce rekao: Morao sam da prestanem da radim "Stav Srbije" na TV Prva. Ne smem gledaoce da ostavim bez takve emisije...

Dragan Bujošević, koga smo pozvali za komentar, ni juče nije želeo da komunicira sa nama već je odmah pošto je čuo iz koje redakcije zovemo spustio slušalicu.

- Ništa. Hvala - bilo je sve što je Bujošević rekao.

Tako smo ostali bez odgovora na pitanje da li novi direktor uopšte razume šta mu je posao na Javnom servisu. I kako misli da silne obaveze prvog čoveka Javnog servisa uskladi sa radom na novoj emisiji. Konačno, pitanje je i da li je fer da Bujošević zauzima mesto na televiziji nekome od mlađih kolega...

- Aleksandar Tijanić za skoro deset godina na čelu RTS nikada nije ni pomislio da sam sebi dodeli emisiju. To, valjda, sve govori... - kaže jedan od naših sagovornika.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
djura

pre 8 godina

Da li se Bujosevic razume u posao za koji je izabran? Ne razume se!

jj

pre 8 godina

Verovatno biste voleli da je Sasa Mirkovic dosao za direktora RTS, posto je SNS kadar i ESTRADNI menadzer. Onda biste pricali kako je to sjajan izbor i kako je on sposoban! I kakve veze ima koju stranku podrzava ako bude dobro radio svoj posao?

Haralampije

pre 8 godina

Da su naprednjaci hteli da dovedu nekog svog, budi siguran da bi ga doveli. Ovako, sa Bujoševićem, čini mi se da je RTS-u uručena smrtna presuda. Ko da izdržava toliko zaposlenih (od njih 5000 samo njih 1000 faktički radi)? U ovolikoj konkurenciji te lenčine nemaju šta da traže. Niko normalan neće da im plati pretplatu, a ni država nema više para za gluposti. Zato su dobili Bujoševića, da što pre odu niz vodu. I to je ispravno, apsolutno ničim ne zaslužuje ta televizija povlašćen status- što su oni bolji od ostatka građana, da nisu pelcovani od otkaza?

pavle

pre 8 godina

"Pobrkao lončiće" , kažete, a onda prvi gost , bude - "čanak" ?

dosta

pre 8 godina

A izvinite sta fali g.Bujosevicu.Odlican novinar i civilizovan covek. Ostavite ga da na miru pocne da radi.

nije dosta

pre 8 godina

Jeste dobar novinar ali nije za mesto direktora ni pod razno. Kad Informer objavi njegov program mozda cu se predomisliti

Milutin Vranjski

pre 8 godina

Признајем да сам "слаб" на друга Бујошевића (не Буљошевића), јер осећам снажан осећај емпатије према особама које се баве послом за који мисле да о истом све знају, не раде га из љубави или талента, али некоко посао "ради" њих. Још ако су дебело хонорарисани за ту "посвећеност" радости нема краја. Дође им као будали шамар! Такав је случај и са нашим другом Бујкетом, првом виолином из оркестра жутих каранфила. А сада ће вероватно да оствари свој тинејџерски сан о трошку буџета Србије; потписаће са самим собом уговор, где ће један потписник биту друг Бујке као директор РТС-а а други потписник друг Бујке као уредник емисије "Разрока Србија" - тако да ће се и формално правно валидирати чињеница да је друг Бујке поцепана личност. Сада, да ли се сам поцепао, или су га неки поцепали, су крајње небитни детаљи. Да поентирам, и амебе опстају цепањем а најстарији су организми на планети - јесу и најпримитивнији, али зашто ситничарити. Није нити наш друг Бујке савршен, а ипак је директор Јавног сервиса. Лаку ноћ Србијо, где год да си!

caca

pre 8 godina

Bravoooo,Miladine,,jooooj jos gore,mi i nismo znali,njegovu proslost,jer smo mladji nesto od njega,,pa smo se talno pitali,DA LI OVAJ COVEK RADI ZA HRVATSKU ILI ALBANIJU,,jedino znamo da je protiv SRBIJE,

Platonije

pre 8 godina

Pokojni veliki novinar bi mu rekao:" Bujke,nije srpski da cutim,nista ti o ovom poslu ne znas druze".

nevena

pre 8 godina

Ovi komentari su STAV SRBIJE o g.Bujosevicu...ako ih cita, razumece sta o njemu mislimo!

stanko

pre 8 godina

Verujem zasto ne bih verovao, ovo je demokratska drzava a RTS je demokratska televizija za koju gradjani Srbije uredno placaju pretplatu.Pitam se onda zasto isti taj demokratski direktor ne bi vodio jedan sou na RTS-u . Isto demokratski

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set