• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

17.08.2015

22:10

MISTERIOZNI POMOR 15.000 mrtvih riba u reci kod Arilja!

Vesti

MISTERIOZNI POMOR 15.000 mrtvih riba u reci kod Arilja!

Podeli vest

Na Kravaričkoj reci kod Arilja došlo je do masovnog pomora ribe. Uništeno je 15.000 jedinki raznih vrsta ribe u mestu Donja Kravarica, između Arija i Lopaša

Na Kravaričkoj reci kod Arilja došlo je do masovnog pomora ribe, izjavio je večeras Tanjugu ribočuvar Milan Mirković.

On je precizirao da je uništeno 15.000 jedinki raznih vrsta ribe u mestu Donja Kravarica, između Arija i Lopaša.

- Ovaj nemili događaj prijavili su meštani. Obaveštene su nadležne službe užičkog šumskog gazdnistva, a na teren je danas izlazila i inspektorka vodoprivrede - naveo je Mirković.

Prema njegovim rečima, o slučaju su obavešteni i nadležni u policijskoj stanici u Guči.

Mirković je napomenuo da je iz reke danas izvađeno 6.000 mrtvih riba, a koliko raspolaže informacijama, užički zavod za javno zdravlje nije uzimao uzorke vode.

Uzrok pomora još zvanično nije poznat.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran Jolović

pre 8 godina

Mi zaista nemamo drugu planetu , ni zemlju. Srbija nam je sve .Varvari ( nema drugog adekvatnog termina za one koji ubijaju budućnost našoj deci ) moraju biti otkriveni , javno žigosani , adekvatno kažnjeni ( ne valjda uslovno ) i moraju da poribe tri puta više reka od štete koju su napravili .Imovina , ako je potrebno mora da se konfiskuje ,Stop-varvarstvu !

paja

pre 8 godina

u državi gde svest o ekologiji ne postoji a zakon se ne poštuje,državi korumpiranih I bahatih sve je moguće i niko ni za šta ne odgovara..ništa se nama ne dešava slučajno!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set