• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

23.01.2016

08:17

TAJNI SPISI PATRIJARHA PAVLA: Srbija i Rusija dele Balkan posle KONAČNOG OBRAČUNA S NEVERNICIMA!

Vesti

TAJNI SPISI PATRIJARHA PAVLA: Srbija i Rusija dele Balkan posle KONAČNOG OBRAČUNA S NEVERNICIMA!

Podeli vest

Mnoga sveštena lica i monasi imali su priliku da za njegovog života ragovaraju sa pokojnim patrijarhom Pavlom. Međutim, malo kome se ovaj sveti ovek poveravao kad je reč o budućnosti i događajima koji slede

Na Kosovu, monah Jovan Sinđelić i danas čuva u potpunoj tajnosti spise koje se premeštaju iz bezbednosnih razloga svakog meseca.

Trenutno se nalaze u Pećkoj Patrijaršiji, a uvid u dokumente ima svega par ljudi, za koje je patrijarh odredio kao čuvare.

Monah Jovan, koji je sada već u poznim godinama u razgovoru sa novinarom Aleksandrom Restakom, tvrdi da u jednom delu dokumenta stoje reči patrijarha Pavla u kojima on upozorava na konačne dane sveta, barem onakvog kakvog ga poznajemo.

Patrijarh je tako navodno upozorio da će u poslednjim danima Srpska pravoslavna crkva biti u velikoj krizi, jer će izgubiti poštovanje i uticaj u narodu, što će dovesti do totalnog širenja ateizma i modernog stila života.

SVETOGORSKO PROROČANSTVO: Komšije napadaju Srbiju, uslediće 7 ratova, sve dok ne dođe Rusija!

Patrijarh je upozorio i na to da će u Evropi biti udar na hrišćane, uključujući i katolike.

Monah Jovan napominje da naseljavanje islamista u Evropi predstavlja početak tog verskog rata.

Patrijarh Pavle je, takođe, napomenuo više puta u dokumentu da će Kosovo biti vraćeno Srbiji jer ga iz nekog razloga Albanci više jednostavno neće hteti, a prema rečima monaha Jovana to je već počelo da se dešava masovnim odlaskom Albanaca sa Kosova.

Na kraju se dodaje i da će Rusija i Srbija napraviti konačnu podelu na Balkanu u vidu teritorija, nakon konačnog sukoba u kojem ćemo završtiti na strani pobednika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tomislav Ilić

pre 8 godina

Послушајмо речи нашега мудрога Патријарха Павла,да се у што већем броју препородимо,и опстанемо у овим задњим временима.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Нека буде по вољи Господа нашег - па како буде...!!

bosa

pre 8 godina

svaki čovek je grešnik manje il više, ovom narodu je ostalo da jedino veruje u boga i nikom više jer je sve laž i prevara na glbalnom nivou, a kod nas pogotovo.daj bože da bude kao što je naš upokojeni patrijah zapisao.znači da oni koji uživaše u matrijalnom bogatsvu i alavosti,a duhovnom siromaštvu ostade im još malo vremena

Lune

pre 8 godina

Hm,hmm..Pavle je prvi pohitao, da obidje Trst i Ljubljanu,da im odnese " naj radosniju vest"... " nove granice su realnost"... a " tajni spisi" , mogu da sadrze samo " dva spisa", dogovor Cercila i Staljina, o pdeli sfera uticaja u Jugoslaviji, i spis, sporazum Milana Stojadinovica i Ante Pavelica,sklopljen u Argentini 1954. godine, sve ostalo je " istorija" ,..koja se, doradjuje,preradjuje,klevece i proglasavaju " krivci"..

JOVANic

pre 8 godina

Ove reci SVETOG PARTIJARHA PAVLE u jednome su sto posto sigurne, a to je gubljenje vere u SPC i pad njene moci u narodu. Razlog tome, sto je u Srpsko svestenstvo satana umesao svoje prste, tako sto je medju mnogim svestenicima zavladala nevidjena pohlepa, kakvu nikad Srpska Crkva nije dozivela. Mnogi svestenici zloupotrebljavaju verni narod da bi se obogatili, a buducnost Srpske Crkve i vere ih ne interesuje. Kad SATANA obuce svestenu mantiju, to znaci samo jedno. KRAJ.

mrslav

pre 8 godina

Kada je Sotona kusao Isusa ponudio mu je sva zemaljska carstva.Teznja ka svim oblicima ovoga sveta pa i nasilno vracanje na neke teritorije nisu od Boga. Nas cilj je nebesko carstvo i BORBA sa samim sobom,a ne teznja osvajanjem.Razmislite o ovome,ali duhovno.\n

Lala iz Banata

pre 8 godina

Ми ћемо се "обрачунавати" са непријатељима нашим... А са "неверницма" ће се обрачунати Господ наш, по другом Доласку....а ми тада бити само његове понизне слуге...Зато не мешајмо се у "посао" Господа...Мали смо ми да "судимо"....Већ да молимо, и "ставимо се у Његову службу"...!!

Milos Isakovic

pre 8 godina

Kosovo smo izgubili u ratu i samo tako ga mozemo povratiti. Da si bio na Kosarama dragi prijatelju razumeo bi to. Sa dusmanima nema ni pregovora ni razgovora vec samo kursum u glavu. I zato ne filozofiraj !!!

Svasta

pre 8 godina

Uvid u spise ima samo dvoje ljudi koje je Patrijarh odredio a sada, odjednom, svi znamo sta pise u spisima.

Lune

pre 8 godina

Uvid u spise,nije samo sebi cilj, valjda ima i ono " predjimo sa reci na dela".. situacija " na ovozemaljskom terenu"...!!

rade

pre 8 godina

Jos nije pocelo da grmi u Hrvatskoj a postovani Pavle brk u brk je rekao americkom ambasadoru da srbi ne mogu da zive zajedno sa hrvatima.Bosna ce sapatom da padne i podela sa novim granicama.Curak se okrenuo naopako a ko bi reko da nase drugo oko da ce nam dati korpu.To nam bese najtezi udarac nasim nestaslucima sa tragicnim i krvavim zavrsetkom na kraju balade.

zoran

pre 8 godina

tek je ovo pocetak da se na zdravim temeljima napravi srbija u kojoj nece biti izmisljenih srpskih narod niti jugoslovena nesretnog kralja aleksandra u toj zemlji sjedinjeni srbi makedonije , bosne , crne gore , dalmacije , slavonije i dr, srpskih zemalja zivece jedino kao srbi i nikako drukcije

Rakija tomovača

pre 8 godina

A onda je mrmot zavio čokoladu u foliju...

Vozd

pre 8 godina

Kako vas nije sramota da ovakog coveka uplicete u price o tajnim spisima i zaverama?! Nisu vam dovoljne starlete, pa sad ste nasli preko ovakvog coveka da dizete tiraz!

Don

pre 8 godina

Eeeee kad bi mogao neko genetiku da nam izmeni pa da se udruzimo i pomazemo jedni drugima gde bi nam kraj bio.

vera

pre 8 godina

Ova matematika,." nije po Božijem zakonu " ,Sveto pismo ima odgovor, ,na sva naša pitanja" proučavjte, ne dajte se zavesti od raznih MATEMATIČARA**************

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set