• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

27.06.2016

23:01

JEZIVO NEVREME POGODILO KRUŠEVAC: Interventna spasavala putnike zarobljene u automobilima!

Vesti

JEZIVO NEVREME POGODILO KRUŠEVAC: Interventna spasavala putnike zarobljene u automobilima!

Podeli vest

U Kruševcu je večeras bilo jezivo. Olujni vetar praćen jakom kišom i udarima groma paralisao je saobraćaj u Ulici Kneza Lazara, u naselju Lazarica kroz koju vodi magistralni put Kruševac Kraljevo

Više automobila u vremenu od 20 do 21 časa bilo je zarobljeno, pa je Interventna policija spasavala putnike iz paralisanih automobila. Lokalna RTK je snimila nekoliko epizoda gde Interventna policija iz reke automobila najpre iznosi decu, a potom pomaže njihovim roditeljima.

(VIDEO) SPOJILI SE NEBO I ZEMLJA! Evo kako su olujni vetar i kiša paralisali Beograd!

Primetili smo kako Intevrentna dovozi u Novu Balšičevu devojčicu i njenu majku. Kroz više kruševačkih ulica, večeras su tekle bujice, a najopasnije je bilo u mesnim zajednicama Lazarica i Rasadnik gde se ogromna količina vode sručila sa Bagdale.

Srećom, U Kruševcu niko nije stradao, mada je pucalo na sve strane. Više uličnog drveća je polomljeno, izbilo je nekoliko požara , a kako saznajemo, nekoliko sela ostalo je bez snabdevanja strujom.

(FOTO/VIDEO) NIJE SAMO BEOGRAD "STRADAO" Snažno nevreme pogodilo čitavu Srbiju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set