• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

14.08.2016

10:45

KRUŠEVAC U STRAHU: Jezivi zločini potresaju grad pod Bagdalom!

Vesti

KRUŠEVAC U STRAHU: Jezivi zločini potresaju grad pod Bagdalom!

Podeli vest

Jezivi zločin koji se pre nekoliko dana dogodio u Kruševcu, kada je kućna pomoćnica Marija K. zaklala pa spalila beživotno telo Milutina Petrovića u Ulici Cara Lazara, samo je poslednji u nizu koji je potresao grad pod Bagdalom...

Inače, gotovo na istom mestu dogodio se stravičan zločin 2012. godine kada je kada je brutalno iskasapljen penzioner Milan Ramić (76). Njega je sa više uboda nožem u grudi i preponski predeo usmrtila 16-godišnja prostitutka Gordana M. 

Ovi i slični zločini samo su neki od onih koji užasavaju građane Krušrevca, a iz Centra za socijalni rad u ovom gradu kažu da je od početka godine bilo oko 500 prijava porodičnog nasilja.

Slađana Čabrić, direktorka Centra za socijalni rad, potvrdila je da se ovaj broj povećava, a žrtve nasilja u većini slučajeva su žene, starije osobe, ali i deca.

Inače, mnogo je jezivih slučajeva nasilja unazad par godina u Kruševcu. Među njima, slučajevi iz juna ove godine, kada je osumnjičeni S. M. (23) nakon rasprave u svom domu, tukao članove porodice, pa zapretio policii, ili kada je tridesetšestogodišnji M.S. nožem napao oca pa nasrnuo na majku i dalje zabrin javaju. Građani Kruševca još se užasavaju jezivog slučaja kada je februara ove godine kada je Ljubiša Vasić (26) po izlasku iz istražnog zatvora u Kruševcu, u kojem je bio zbog više krađa i razbojništava, ubio na spavanju svoju nevenčanu suprugu Zlatu Nikolić (23) dok je u susednoj prostoriji spavao njihov dvogodišnji sin.

Kruševac još nije zaboravio ni prošlogodišnju tragediju, kada je Živorad Đokić (54), psihijatrijski pacijent, ubio suprugu Violetu (51), zadavši joj više uboda nožem po telu u porodičnom stanu, posle čega je presudio i sebi, skočivši sa balkona na šestom spratu.

Ubica je dva dana pre nego što je počinio stravičan zločin pušten na vikend iz Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti nadomak Niša, u Toponici gde je, pored ostalog lečen i od - patološke ljubomore.

Mnogi od jezivih slučajeva u Kruševcu dobili su epilog suda, ali ima još onih o kojima se vodi istraga. U Kruševcu još nije otkriven identitet starijeg muškarca čije je telo u raspadanju posle gotovo godinu dana sredinom jula pronadjeno u zapuštenom magacinu u Ulici Matijine bune. Dok se ne utvrde sve činjenice pronađeni leš je smešten u prosekturu, odnosno u specijalizovan izolovani prostor kruševačke bolnice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lilit

pre 7 godina

Voda i vazduh im ja takvog sastava pa su PROBLEMATIČNI ljudi iz tih krajeva....

ja

pre 7 godina

Могли би новинари да пишу и о нечем лепом, а не само да јуре ко је кога убио и искасапио па би можда имали и мање оваквих дешавања.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set