• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdana Gligorijević

15.09.2016

19:36

ČOVEK KOJI JE UPAO U PORODILIŠTE PRIZNAO ZA INFORMER: Uplašio sam se za suprugu, vrištala je od bolova!

Vesti

ČOVEK KOJI JE UPAO U PORODILIŠTE PRIZNAO ZA INFORMER: Uplašio sam se za suprugu, vrištala je od bolova!

Podeli vest

Vladimir Vukašinović je u sredu oko 14.20 časova upao u porodilište užičke bolnice, gde je od osoblja zahtevao da se njegovoj ženi, koja se taj dan porodila carskim rezom daju lekovi protiv bolova. Kada mu je babica rekla da izađe i da će zvati poiliciju, on je lupao pesnicom o pult

Ovo je incident se dogodio u sredu popodne i to u momentu kada se osoblje Zdravstvenog centra pripremalo da dočeka princa Aleksandra Karađorđevića i princezu Katarinu.

Vladimir Vukašinović kaže da jeste bio sa bratom Ivanom u porodilištu, ali da nije upao već lepo ušao i da nije nikom pretio, niti da su bili pijani, kao što su objavili neki mediji. On se sutradan izvinuo svom osoblju, jer zna da nije trebalo da ulazi u porodilište.

DRAMA U UŽIČKOJ BOLNICI! Pijani muškarac upao u porodilište, PRETIO I MALTRETIRAO OSOBLJE!

- Ja glasno pričam, pa se učinilo da možda vičem. U stvari, jesam malo bio ljut, jer mi je žena slala poruke da trpi nesnosne bolove posle porođaja, a i prethodno iskustvo od pre dve godine kada se žena prvi put porađala, a i odnos kada je žena izjutra primljena na porođaj. To je više bio moj strah da se nešto ne dogodi. Posle tih poruka otišao sam u bolnicu, zvonio na vrata porodilišta i pošto su vrata bila otključana ja sam ušao.
 

public/informer.rs
Vladimir sa bratom Ivanom

Na pultu sam zatekao babicu i pitao je gde je doktorka. Ona mi je rekla da izađem. Ja sam ponovo tražio doktorku i onako, ne jako udario šakom od pult. Ona je rekla da će zvati policiju, a ja sam joj rekao da mi ne treba policija, već doktorka -priča Vikašinović.

Kako on kaže, babica mu je rekla da ima ludački pogled i će zvari policiju.

- Ja sam ponovo lupio šakom od pult i tražio doktorku. Pošto je babica počela da plače, moj brat i ja smo se okrenuli i izašli. Kada sam došao kući, potom je došla policija i dao sam izjavu - rekao je Vladimir i dodao da je tog jutra doktorka, koja je vodila njegovu suprugu, pet puta zvala anesteziloga da dođe, ali da nije bilo odgovora, pa ga je doktorka uputila da ide da piše zahtev kod direktorke.

- Kakav zahtev ja da pišem? Nisam otišao, a anesteziolog se pojavila posle sat i po. A strah nas je bilo još od prvog porođaja. Beba je bila krupna, a ženu su počeli da porađaju prirodno. Međutim, posle su nastavili carskim rezom i beba je rođena sa iščašenim kukom i hematomima po glavi. Dugo smo je lečili - rekao je Vladimir. 

I što se tiče inicidenta na parkingu, on kaže da jesu parkirali nepravilno, da je rekao portiru samo „marš“, ali da je njegov drug čim je Vladimir izašao, preparkirao kola.

Vladimir je autoelektričar, a njegov brat Ivan je nezaposleni doktor.

- Jesam tamo stažirao, ali nema govora da smo pravili neke velike incidente, niti da smo prošli kroz odeljenje neonatologije. Vrata su bila otključana. Brat jeste malo bio uzrujan, a ja sam išao sa njim baš zbog toga - rekao je Ivan. 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 7 godina

Najbolji osjecaj svakog muskarca (oca buduceg dijeteta) je kada prisustvujes dolasku na svijet tog malecnog stvorenja ,njegovom prvom pregledu ,kupanju ,,,prvom placu ,koji je znak da je dijete zdravo i zivo..valjda ce i u Srbiji tako biti uskoro ...

Miroslav

pre 7 godina

Upravu si ti druze da je lepo prisustvovati porodjaju i docekati svog naslednika ili naslednicu. Samo da je tutnuo par stotina Evrova onako da se nevidi ali oseti . Onda bi i sada mogao da udje i supruga bi mu bila pazena kao kraljica, i nebi morala da zapomaze od bolova.

srle

pre 7 godina

tacno mogu da zamislim ovakvu stvar, zbog ovakvih stvari bih mlatio doktore... ne vidim kako drugacije covek moze da se natera na poslusnost, u stvari mogu ali nemam te pare...

Miroslav

pre 7 godina

Ako si brate i upao. Treba dovesti prave ljude. A kojima je preci zivot pacijenata a ne dubina njihovih novcanika. Ali na zalost tako je kod nas u Srbiji " svetoj zemlji " prvo moras da podmitis pa moze sve. A ako neko od lekara ovo cita nemora biti uvredjen, jer 90 posto su takvi. A i ja sam imao nazalost takvo skupo iskustvo.

Miroslav

pre 7 godina

Draga gospodo iz Informera, Zasto ne objavite moje komentare? Do kada ce u Srbiji Lekari i medicinsko osoblje uzimati novac od sirotog naroda da bi ih lecili i bolje pazili. Zasto to krijete kada i sami znate da 90 posto njih to rade. Ovo mozete slobodno dati gospodinu Vucicevicu, jer mislim da je on castan i posten covek.

5555

pre 7 godina

Па нек' је са срећом,да се зна ко је газда ! Ко је глуп на шалост,ти се бориш за своје !

Maja

pre 7 godina

Tačno imam i sliku i ton.Kad sam ja bila u porodilištu porodilje su im padale u nesvest po hodnicima i kupatilu.Satima nigde nikog od osoblja.Žene koje su se upravo porodile ih podižu.Bitno da se "osoblje pripremalo za dolazak princa i princeze".

Maja

pre 4 godine

Kada ti se bude radjalo trece, a ti, umesto pretnji, ponesi cast (citaj- mito). Kod njih, posao ti zavrsava cak i kafa i cokolade. :)

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set