• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Badjuk

12.11.2016

09:25

(FOTO) MISTERIJA SA KRAGUJEVAČKIH ULICA: Šta se krije ispod folije redizajniranog Fiata 500L?!

Vesti

(FOTO) MISTERIJA SA KRAGUJEVAČKIH ULICA: Šta se krije ispod folije redizajniranog Fiata 500L?!

Podeli vest

Kompanija FCA Srbija trenutno testira redizajnirani model Fiata 500 L, pa se ova vozila "maskirana" šarenim folijama u poslednje vreme mogu videti prilikom probnih vožnji na kragujevačkim ulicama

S obzirom na to da sve zanima šta se krije ispod folije, odnosno šta je novo na modelu 500L, pokušali smo da saznamo i evo šta smo otkrili.

Promo

Prema nezvaničnim informacijama, na redizajniranom modelu 500L promenjeni su branici, farovi, lajsne sa strane. Kada je reč o enterijeru,  promenjeni su instrument tabla, menjač i sedišta.

Kako informer.rs nezvanično saznaje u kragujevačkoj fabrici, proizvedeno je oko 80 komada redizajniranog Fiata 500L. Od toga, jedan deo je poslat u Italiju na testiranje, a drugi se testira u Kragujevcu.

Promo

Za sada nema zvaničnih informacija kada će početi proizvodnja redizajniranog Fiata 500L, a stručnjaci pretpostavljaju da će biti promovisan u prvoj polovini sledeće godine.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Cole

pre 7 godina

Sve dok on i dalje ima oblik autobusa, dzabe ga kriju

Kole

pre 7 godina

Sada ga dajte na snizenju od 50% uz subvenciju drzave i kredit sa 0 % kamatom da i sirotinja sa 25.000 platom moze da ga kupi

Goran

pre 7 godina

Meni se svidja automobil, mozda je za neke bolje da se pravi Zastava 101.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set