• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.03.2017

21:23

LAKŠE BI IM BILO DA NISU IZVUČENI: Evo zašto je dvoje dobitnika OSTALO BEZ STANA U BEOGRADU!

Vesti

LAKŠE BI IM BILO DA NISU IZVUČENI: Evo zašto je dvoje dobitnika OSTALO BEZ STANA U BEOGRADU!

Podeli vest

Predsednica Komisije nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", državna sekretarka u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Stanija Višekruna izjavila je večeras da je dosadašnji tok izvlačenja završen po pravilima i da nije bilo neregularnosti

- Tokom izvlačenja smo uočili, što su videli i gledaoci, da određeni broj koverata nije ispunjavao uslove propisane pravilima - koverat nije imao 10 fiskalnih računa ili računi nisu bili iz ove godine, odnosno iznos je bio manji od 100 dinara - rekla je Višekruna Tanjugu.

Kada je reč o izvlačenju dobitnika stana u naselju Braće Jerković, on je izvučen iz trećeg pokušaja.

Višekruna je objasnila da u prvom slučaju račun nije fiskalni, a u drugom je bio iz 2016. godine.
 

 

Pristiglo je više od četiri miliona koverata, a prosečan broj računa u njima je bio 10, dodala je ona.

Podsetivši da nagradna igra traje do 30. marta, Višekruna je pozvala građane da još jednom pogledaju pravila, da račune šalju u brendiranim kovertama i da ne mešaju fiskalne račune i slipove.

Računi, kako je istakla, moraju biti veći od 100 dinara.

Višekruna je čestitala dobitnicima nagrada u prvom izvlačenju i dodala da je sledeće izvlačenje u subotu, 18. marta u 17.45 na RTS-u.
 

 

Podsetimo, u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" večeras su izvučene prve nagrade, a glavnu premiju - stan u naselju Braća Jerković površine 51 kvadrat, dobila je Marina Grković iz sela Mesarci.

Njenu kovertu je, iz trećeg pokušaja, pošto su prethodne bile neregularne, izvukla petogodišnja Vesna, ćerka Igora Rakočevića.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SRBIJA

pre 7 godina

bas super za ove sto su izvukli a nisu dobili, jer nasi misle da prevare e  sad su izgubili Stan pa drugi put neka lazu.n

pravda

pre 7 godina

I ovoj koverti gde je znak x obavezan (PAK - postanski adresni kod) nije upisan ?

Petar

pre 7 godina

Postoje međuračuni (izgledaju isto kao fiskalni ali nemaju oclilo u dnu, možda ima još neka razlika ali ova je najočiglednija) koji se izdaju za vreme vršenja usluge (na pr u kafićima) i može ih biti nekoliko (zavisi od broja tura), fiskalni se izdaje na kraju kada gost hoće da plati.

deki

pre 7 godina

Ja nisam moga ni da igram jer ispred glavne poste u Jagodini bar 50 penzionera cekalo ispred za koverte,stalno sam prolazio i video sta se desava,ova igra poreske je neregularna jer su ogranicili na samo odredjene koverte a mi sto radimo do 16h nismo imali sanse da igramo.

mrki95

pre 7 godina

Nije poštena igra,bogati će poslati više koverata od siromašnih,bolje da se ograničilo po osobi jedan koverat,pa koga izvuču izvuču.

nislija

pre 7 godina

U pravu si druze. Ja nisam slao niti verujem u ovo ni u bingo ni u loto. Dok ne zaradis sam dok ne obrises celo svojim rukavom ne nadaj se.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set