• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.06.2017

08:25

UPOZORENJE VOZAČIMA! Večeras pojačan saobraćaj, oprez zbog pljuskova!

Vesti

UPOZORENJE VOZAČIMA! Večeras pojačan saobraćaj, oprez zbog pljuskova!

Podeli vest

Saobraćaj je od jutros umerenog intenziteta, a veći broj vozila očekuje se u prvim popodnevnim satima, najviše na prilazima većim gradovima, saopštio je Auto-moto savez Srbije, koji vozačima savetuje veći oprez u slučaju pljuskova i na deonicama na kojima je usled radova izmenjen režim saobraćaja

Kako podseća AMSS, česti pljuskovi su karatketristični su za period u kojem se nalazimo, a upravo ovako promenljivo vreme donosi opasne uslove za vozače i opasnost od saobraćajnih nezgoda.

Kako se u saopštenju navodi, od 3.juna, saobraćaj je izmenjen na državnom putu I A reda broj 1, u zoni naplatne stanice "Bubanj Potok" - Jug za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, u oba smera, a radovi će trajati do utorka 6 juna .

Od 3. juna, izvode se radovi na čišćenju i ispiranju kišne kanalizacije na državnom putu I A reda broj 1, koji he trajati do 10. juna. godine. Radovi će se izvoditi u pokretu, od petlje "Vodanj" do petlje "Dobanovci", u periodu od 7 do 15 i od 22 sata do 6 časova ujutro u levoj (preticajnoj) traci i biće obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Od 4. do 12. juna izvodiće se radovi na održavanju kolovoza na državnom putu I A reda broj 1, od Horgoša ka Novom Sadu, a u toku izvođenja radova, doći će do preusmeravanja saobraćaja sa desne na levu kolovoznu traku.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta, dodaje se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set