• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Matijašević

28.07.2017

17:58

SVAKA DRUGA SRPKINJA SUMNJA DA JE MUŽ VARA! Istraživanje pokazalo da skoro polovina žena ŠPIJUNIRA SVOG SUPRUGA!

Vesti

SVAKA DRUGA SRPKINJA SUMNJA DA JE MUŽ VARA! Istraživanje pokazalo da skoro polovina žena ŠPIJUNIRA SVOG SUPRUGA!

Podeli vest

Skoro polovina žena u našoj zemlji špijunira muževe, čita im SMS poruke i prati im kretanje zbog sumnje da su im neverni. U poslednje vreme mnoge angažuju i privatne detektive da im hvataju supruge u švaleraciji

Skoro svaka druga žena u Srbiji redovno i aktivno špijunira svog supruga zbog sumnje da joj je neveran!

Prema istraživanju kompanije "Onlajn spaj šop", čak 43 odsto Srpkinja prati kretanje svojih muževa, čita im i proverava SMS poruke i pretura po stvarima, a u poslednje vreme mnoge od njih angažuju i privatne detektive da im hvataju jače polovine u švaleraciji.

  • Gde se najčešće vara:

  •  
  • * u motelima
  • * u iznajmljenim stanovima
  • * u autu
  • * u kancelariji
  • * u ordinaciji
  • * u toaletu
  • * na parkingu

S druge strane, statistika pokazuje da daleko manje muškaraca, samo 21 odsto, uhodi svoje žene u nameri da ih uhvati na delu sa ljubavnikom.

Detaljan izveštaj
Kada nas žene angažuju, pratimo u stopu njihove muževe, beležimo gde su i s kim, šta rade, pa dostavljamo izveštaj
Nikola Novak, vlasnik detektivske agencije "Anonimus"

Hvatanje na delu

Stručnjaci tvrde da se muškarci u ljubavnom trouglu najčešće nađu kada nastupi kriza srednjih godina i tada uglavnom teže ka mlađoj i lepšoj ljubavnici. Međutim, u većini slučajeva njihova supruga to brzo "oseti" i krene u špijuniranje i praćenje. Nikola Novak, vlasnik detektivske agencije "Anonimus" iz Beograda, potvrdio je za Informer da se u poslednje vreme lepši pol sve češće odlučuje na unajmljivanje detektivskih službi, jer su u 90 odsto slučajeva sigurne da njihov muškarac švrlja sa strane.

Public

- Primete nešto čudno kod partnera, to ih muči i žele da otklone ili potvrde sumnje koje imaju. Žene imaju tu intuiciju da "osete" kada se nešto sumnjivo dešava i skoro uvek su u pravu. Uglavnom se radi o situacijama u kojima njihov suprug prolazi kroz takozvanu krizu srednjih godina, pa sebi da tu slobodu da malo švrlja sa strane. Tada nas one pozovu i uglavnom traže da ga pratimo i skupimo dokaze. Mada, bilo je situacija kada su zahtevale da dođu na lice mesta i same uhvate na delu svog supruga ili dečka sa ljubavnicom - objašnjava Novak i dodaje:

Žene varaju žestoko i sa emocijama

Aleksandar Milošević kaže da su muškarci u Srbiji toliko sigurni u sebe da retko kad pomisle da bi i oni mogli da budu prevareni.
- Muškarci nisu svesni da to može da im se desi preko noći. Žene varaju kada se razviju jake emocije prema drugom muškarcu i kada jednom uđu u drugu vezu, teško iz nje izlaze. A muževi onda ne znaju šta ih je snašlo - dodaje naš sagovornik.

- Švalerski susreti najčešće se odigravaju tokom radnog vremena ili na izmišljenim službenim putovanjima, jer su tada izgovori najlakši. Međutim, u našoj praksi smo najviše slučajeva imali kada se muževi sa svojim ljubavnicama viđaju po hotelima, motelima sa dnevnim boravkom, ali i na parkinzima u manje prometnim delovima grada. Pomno pratimo svaki njihov korak, beležimo vreme i mesto, osobe iz okruženja, boju odeće i sve to dostavimo "crno na belo" našim klijentkinjama - dodaje naš sagovornik.

Kad nestane strasti...
Do prevare uglavnom dolazi kada nestane strasti, sreće, zadovoljstva, pa partner počne da traži nešto sa strane
Dr Aleksandar Milošević, seksolog i urolog

Alfa mužjaci

Seksolog i urolog dr Aleksandar Milošević ističe da nije tajna da većina muškaraca u Srbiji ima paralelne veze koje vešto kriju i da je zbog toga većina žene primorana da pribegava špijunaži.

- U našem narodu vaspitanje je takvo da je muškarac zapravo alfa mužjak, neko kome je sve dozvoljeno, pa i to da ima ljubavnicu. Do prevare uglavnom dolazi kada nestane strasti, sreće, zadovoljstva, pa partner počne da traži nešto sa strane. Promeni ponašanje, odsutan je, kasno dolazi kući, nezainteresovan je za svoju ženu... To su samo neki od znakova kada žena počne da sumnja. Tada nastaje agonija i proveravanje svakog koraka. Žena kradom čita poruke, mejlove, prisluškuje razgovore, pokušava da hakuje naloge na društvenim mrežama, a u radikalnijim slučajevima unajmljuje i detektive - priča dr Milošević.

Špijunaža za 10 evra po satu

Vlasnik detektivske agencije "Diza" Slobodan Pajić kaže za Informer da žene koje dođu u njihovu agenciju ne žale para da saznaju istinu o svojim muževima.
- Našim klijentima garantujemo privatnost i zaštitu podataka. Nakon pratnje i provera, stranka dobije pismeni izveštaj sa svim detaljima, bez slika i video-zapisa, jer to zakonom još uvek nije regulisano. Naše usluge praćenja se plaćaju 10 evra po radnom satu, ali uz to ide i 50 centi po litru goriva koje se utroši - priča Pajić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Нема преваре...! Не постоји, заправо...! Само ... - недостатак љубави...!? Зато не "шпијунирајте" кога воилите, осим ако не желите ТОТАЛНО ДА ГА ПОСЕДУЈЕТЕ....? Е онда Вам је време да купите пса

Hulk

pre 6 godina

Zar citanje sms poruka drugog partnera nije uznemiravanje? Ili to samo vazi kada muskarci rade zenama? \n

Vrca

pre 6 godina

I sad ispade,muskarci samo varaju!A sa kime to varaju-sa zenama! A na koji nacin?Najcesce izadju sa posla(oba pola),vrate se na posao,pa kuci idu ko bojagi umorni od posla!Cest izgovor je idem sa drugovima da igram fudbal....Osudjujem zene i muskarce da kada saznaju za prevaru-oproste,jer u dubini duse mrze sebe sto oprastaju.Ako neko ima potrebu da vara,jako je bitno da se ne prizna i da niko nije u braku povredjen.Ozenjenim muskarcima danas su lako dostupne mlade devojke koje skidaju gace na "keca"a oni malo misle gornjom glavom....

zoran

pre 6 godina

Polovina zna da ih muževi varaju sa onom drugom polovinom. Znači odnos poštenih žena i švalerki 50:50 Šta bi dao deda da je poživeo još malo, da i on doživi ovo blagostanje.

Dera

pre 6 godina

Svaki drugi vara . SA KIME ??? Kada ste SVE postene !!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set