• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. G.

20.09.2017

12:15

ŽESTOKA TRKA ZA NAJBOLJEG AJVAR MAJSTORA: Na Zlatiboru održano takmičenje "IZAĐI MI NA TEGLU"!

Vesti

ŽESTOKA TRKA ZA NAJBOLJEG AJVAR MAJSTORA: Na Zlatiboru održano takmičenje "IZAĐI MI NA TEGLU"!

Podeli vest

Ekipa "Dino park" pobednik je ovogodišnjeg kvalifikacionog takmičenja za najboljeg ajvar majstora "Izađi mi na teglu" na Zlatiboru. Pobednička ekipa predstavljaće opštinu Čajetina u velikom finalu gde će se boriti za titulu kralja ajvara za 2017. godinu

Na Zlatiboru, na Kraljevom trgu, održano je četvrto po redu nadmetanje za najboljeg ajvar majstora najvećeg gurmanskog karavana na Balkanu. 

Milica Zec, kapiten ekipe "Dino park" kaže da nije očekivala pobedu, već da su na takmičenje izašli radi zabave.

- Pružili smo  maksim, a sjajan timski rad je ključ za naš uspeh. Biće nam veliko zadovoljstvo da predstavimo Zlatibor u Sokobanji - rekla je Milica.

Drugo mesto osvojila je ekipa "Gold gondola", dok je treće mesto pripalo ekipi "Popečitelji". Pobednici su osvojili Smederevac S7 i direktan plasman u finale.

Ovo je najveći gastronomski karavan u Srbiji i "Izađi mi na teglu" je postala tradicionalna manifestacija na teritoriji opštine Čajetina. 

Z. G.

- Nadmetanje za najbolji ajvar u Srbiji se nastavlja do finala u još 30 gradova širom Srbije - rekla je Ljiljana Vukotić, jedna od organizatora manifestacije.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set