• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.03.2018

07:54

OVO SE ZOVE DIVAN DAN! Srbija se budi okupana suncem, maksimalno temperatura 19 stepeni!

Vesti

OVO SE ZOVE DIVAN DAN! Srbija se budi okupana suncem, maksimalno temperatura 19 stepeni!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, sa najvišom dnevnom temperaturom od 14 do 19 stepeni Celzijusa, znatno iznad prosečnih vrednosti

U jutarnjim satima po kotlinama i ponegde duž rečnih tokova moguća je kratkotrajna magla. Vetar će biti slab, promenljivog pravca. 

Jutarnja temperatura će se kretati od nule do 7 C, a najviša dnevna znatno iznad prosečnih vrednosti, od 14 do 19 stepeni Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplo sa slabim, uglavnom južnim vetrom. Jutarnja temperatura oko 7 C, najviša dnevna oko 18 stepeni Celzijusa.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 17. marta, u nedelju i ponedeljak će biti toplo sa maksimalnom temperaturom znatno iznad prosečnih vrednosti.

U nedelju će biti pretežno sunčano, u ponedeljak i utorak promenljivo oblačno mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom.

Tokom noći utorak na sredu na visokim planinama susnežica i sneg. Više padavina očekuje se na jugoistoku Srbije gde će se oblačno sa kišom zadržati i u sredu pre podne. 

Od srede do petka malo svežije i uglavnom suvo. Za vikend naoblačenje sa kišom i padom temperature.

RHMZ podseća da do 12. marta traje upozorenje na intenzivno topljenje snega za područje Srbije, u planinskim predelima do 1.300 metara visine, a od subote i na višim planinama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set