• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

19.04.2018

07:24

OPREZNO VOZITE, MOGUĆI ODRONI: Povoljne vremenske prilike, putevi prohodni

Vesti

OPREZNO VOZITE, MOGUĆI ODRONI: Povoljne vremenske prilike, putevi prohodni

Podeli vest

Putevi u Srbiji su prohodni, ali je zbog promena temperature i naglog prestanka padavina moguća pojava odrona, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS)

Na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Prema podacima Uprave granične policije na graničnim prelazima nema zadržavanja putničkih vozila dužih od 30 minuta. Teretna vozila na Horgošu i Kelebiji čekaju oko pet sati, dok je vreme čekanja na Batrovcima tri sata.
Na ulazu i izlazu iz Mađarske i Hrvatske moguće je, međutim, formiranje kolona i duže čekanje na Horgošu i Bajakovu, pa se preporučuje da vozači koriste druge prelaze.

ODBACITE JAKNE, VRAĆA SE LEPO VREME: Danas i narednih dana sunčano i toplije!

Na brojnim deonicama na putevima u Srbiji u toku su radovi, pa je na tim mestima potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, upozorio je AMSS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set