• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. B.

03.06.2018

15:54

(FOTO) BIO NAM JE DIVAN DAN! Spektakularnom žurkom u Rosićima - INFORMER PROSLAVIO 6. ROĐENDAN!

Vesti

(FOTO) BIO NAM JE DIVAN DAN! Spektakularnom žurkom u Rosićima - INFORMER PROSLAVIO 6. ROĐENDAN!

Podeli vest

Velikim narodnim veseljem u selu Rosići u podnožju Maljena obeležili smo šesti rođendan najtiražnijih dnevnih novina - INFORMER! Više od 500 gostiju uveličalo je naše veselje, pevali su nam Vera Matović i Marko Bulat, a svirali trubači Dejana Jevđića

Kad Informer slavi rođendan, žurka počinje u zoru, a završava se duboko u noć! Tako je bilo i prekjuče, u subotu u selu Rosići podno Divčibara.

Informer


Sada već tradicionalno, okupili smo se na bajkovitom imanju Stevana Milićevića pored jezera i uz brojne prijatelje, njih više od 500, velikim narodnim veseljem obeležili šestu godišnjicu osnivanja najtiražnijih dnevnih novina u Srbiji.

Informer


Naši domaćini su se potrudili da ničega ne manjka. Vo se još od petka uveče okretao na ražnju, gostima je služena vruća gibanica, a ko nije probao svadbarski kupus, sir, kajmak, proju - sigurno je zažalio.

Informer

Tokom celog dana točili su se "valjevsko pivo" i rakija "zarić", koja je dodatno podgrejala atmosferu u prelepom seoskom ambijentu. Na jednom mestu, rame uz rame, našli su se ministri, pevači, TV voditelji, ali i brojni meštani ovog kraja, svi odlično raspoloženi i spremni za provod do jutra.

Informer

Zvezda ovogodišnje proslave bila je legendarna Vera Matović, koja je zapevala i sve goste digla na noge. Posle nje, mikrofona se latio i Marko Bulat. Najtraženiji srpski folker najpre je izveo blok pesama u čast svog preminulog kolege Sinana Sakića, a potom zaređao sa svojim hitovima. 

Informer

Za dobar štimung pobrinuli su se i trubači Dejana Jevđića, višestruki pobednici Sabora u Guči, koji su atmosferu doveli do usijanja. 

A svirao nam je i harmonikaš Velja Živković.

Informer

Da srpski trubači ne moraju da brinu za svoju budućnost, uverili su nas članovi orkestra Miroslava Đunisijevića iz Arilja.


Mladi trubači su zasvirali na slavlju i pobrali brojne simpatije.

Informer

Na naš rođendan došli su, između ostalih, i šef diplomatije Ivica Dačić, ministar energetike Aleksandar Antić, vlasnik "Auto Čačka" Milenko Kostić Kole, gradonačelnik Čačka Milun Todorović, ambasador Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović, vlasnik "Zlatiborskih delikatesa" Branko Kuzeljević i prvi čovek "Eurodoma" Aleksandar Aćimović. Bio je sa nama i gradonačelnik Kosjerića Žarko Đokić.

Informer

Sa nama je slavila i voditeljka RTS Zorana Koršoš Nikolić, voditelj emisije "Nećete verovati" Gvozden Nikolić, ali i poverenik manastira Hilandar Miloš Stojković.Šesti rođendan našeg lista nije propustio ni "srpski kralj mesa", vlasnik "Marso grupe" Zoran Ivanović, kao ni njegov imenjak, predsednik paraolimpijskog komiteta Zoran Mićović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set