• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

14.07.2018

21:50

OBLACI SUTRA PREKRIVAJU SUNCE! Kiša će PLJUŠTATI I GRMEĆE! EVO I GDE!

Vesti

OBLACI SUTRA PREKRIVAJU SUNCE! Kiša će PLJUŠTATI I GRMEĆE! EVO I GDE!

Podeli vest

Promenljivo vreme nastavlja se od sutra, a u pojedinim delovima zemlje biće pljuskova praćenih grmljavinom

U Srbiji će sutra biti pretežno suncano i toplo, sa maksimalnom temperaturom do 30 stepeni. 

Posle podne i uvece očekuje se lokalni razvoj oblacnosti uglavnom u zapadnim i jugozapadnim krajevima usloviće kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom, saopštio je RHMZ. 

Duvaće slab i umeren, severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće od 14 do 19, najvisa dnevna od 27 do 30 stepeni.

U Beogradu će biti pretezno suncano i toplo. Vetar uglavnom slab, severozapadni. Jutarnja temperatura oko 19, najvisa dnevna oko 29 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 22. jula, biće toplo, u vecini dana pretezno suncano. Samo se u utorak u vecini krajeva a u sredu uglavnom u planinskim predelima uz promenljivu oblacnost mestimicno ocekuju kisa i lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

Tokom celog perioda temperatura oko prosecnih vrednosti za ovo doba godine.

OVAKAV VIKEND SMO ČEKALI! Danas sunčano i vrlo toplo, a naredne nedelje OPET KIŠA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 5 godina

Pa ko vam pise te dramaticne naslove kao da ce se desiti kraj sveta. A u stvari oblaci nece prekrivati sunce nego zemlju pa suncevi zrac nece moci da prodju, drugim recima bice oblacno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set