• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.09.2018

06:58

LETO SE PREDAJE! U većem delu Srbije danas kiša, na istoku suvo

Vesti

LETO SE PREDAJE! U većem delu Srbije danas kiša, na istoku suvo

Podeli vest

U Srbiji će danas u većem delu zemlje biti promenljivo oblačno s kišom i lokalnim pljuskovima praćenih grmljavinom, dok će se na istoku, uz duže sunčane periode, zadržati uglavnom suvo vreme

Jutarnja temperatura kretaće se od 13 do 17 stepeni Celzijusa, a najviša dnevna od 23 do 26 stepena.

U jutarnjim satima po kotlinama i dolinama reka očekuje se kratkotrajna magla. Tokom dana u većem delu zemlje biće promenljivo obla;no s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, dok će se na istoku, uz duže sunčane periode, zadržati uglavnom suvo vreme. 

Vetar će biti slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni i zapadni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. 

I u Beogradu će danas biti promenljivo oblačno, povremeno sa slabom kišom ili kratkotrajnim pljuskom sa grmljavinom. 

Vetar će biti slab do umeren, severozapadni i zapadni. Jutarnja temperatura 16 stepeni Celzijusa, najviša dnevna 24.

Prema izgledima vremena za sedam dana, u četvrtak i petak predviđa se malo toplije i u većem delu pretežno sunčano vreme. Ređa pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom očekuje se uglavnom u brdsko-planinskim predelima. 

Za vikend i početkom naredne sedmice biće promenljivo i nestabilno, povremeno s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. 

Temperatura će biti malo iznad prosečnih vrednosti za prvu polovinu septembra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set