• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

19.09.2018

07:53 >> 08:11

KRAJ DRAME! AVION ER SRBIJE JUTROS STIGAO U HURGADU, problem otklonjen, PUTNICI BEZBEDNI!

Vesti

KRAJ DRAME! AVION ER SRBIJE JUTROS STIGAO U HURGADU, problem otklonjen, PUTNICI BEZBEDNI!

Podeli vest

Avion Er Srbije "Goran Bregović" koji je sinoć, zbog dima u kokpitu hitno sleteo na Kipar, nastavio je jutros let ka Hurgadi, gde je i trebalo da odleti

Tehnički problemi zbog kojih je avion srpske avio-kompanije koji je prevozio turiste u Hurgadu prinudno sleteo na aerodrom na Pafosu, je otklonjen. On je u Hurgadu sleteo oko 8 časova. Istovremeno, let od Hurgade ka Beogradu, istim tim avionom, kasniće bar osam sati.

Podsetimo, avion Er Srbije na letu JU7210 na liniji Beograd-Hurgada prinudno je sleteo sinoć na Kipar zbog dima u kabini. Avion je na kiparskom aerodromu čekao veliki broj vatrogasnih kola, hitne pomoći i policije. 

AVION ER SRBIJE PRINUDNO SLETEO U LARNAKU: Putnici javili, na letu Beograd Hurgada, ZAPALIO SE DEO ZA PRTLJAG!

Putnici, njih 143, i članovi posade su evakuisani, a kako su rekli kroz prozore se nije videlo ništa od dima. Neki mediji su preneli da se najverovatnije zapalio deo za prtljag u avionu. Njima se, kako su kazali, niko nije obratio pa su mislili da su sleteli u Larnaku. Iako neki među njima tvrde da je sve izgledalo dramatično, iz kompanije Er Srbija "smiruju situaciju".

 

 

Naime, kompanija Er Srbija saopštila je da je čarter-let JU7210 od Beograda do Hurgade u Egiptu preusmeren u Pafos na Kipru, zbog tehničkih razloga i mera predostrožnosti. 

"Er Srbija žali zbog neprijatnosti i čini sve što je u njenoj moći da osigura da se let nastavi što je moguće pre. Posledično, povratni let JU7211 iz Hurgade do Beograda kasniće sedam i po sati, a gosti su obavešteni o kašnjenju", dodaje se u saopštenju. 

Kompanija navodi i da "čini sve da svede potencijalne neprijatnosti po goste na najmanju moguću meru" i naglašava da su "bezbednost gostiju i članova posade najvažniji prioritet za Er Srbiju".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 5 godina

Ako je er-S(a)r(a)bija privatno preduzece, sto po svemu sudeci i jeste, onda moze naziv aviona i Nada Topcagic ili Era Ojdanic. Ali ako je onaj deo suvlasnicki u drzavnim rukama, onda sa kojim pravom , tiho i bez objave ova letilica nosi ime jednog plagijatora, muzikanta iz Sarajeva u izbeglistvu u Srbiji ? Kakve su to njegove zasluge za ovu zemlju? E, jedino ako je dugogodisnji saradnik udbe. Onda nista. Onda samo sisaj ga zubo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set