• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2018

07:17

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU! TRAMP poručio premijerki: ALBANCI MORAJU DA POPUSTE!

Vesti

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU! TRAMP poručio premijerki: ALBANCI MORAJU DA POPUSTE!

Podeli vest

Predsednik SAD, u razgovoru sa Anom Brnabić u Generalnoj skupštini UN, pružio jaku podršku Srbiji u pregovorima sa Prištinom. Obećao je da će insistirati na kompromisnom rešenju

ČITAJTE JOŠ:

DODIK: Spremaju mi nerede posle izbora

SVAKOG DANA 147 SRBA UMRE OD BOLESTI SRCA

KIJA OTVARA RESTORAN

DULE SAVIĆ: Stojke je zvezdaš!

POKLON DODATAK: HIT - MAGAZIN O POZNATIMA

Foto: Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nautidan

pre 5 godina

ZUTI papiri. Izmisljate info. Kako vam vise ne dosadi, ma kolko bili placeni. Kosovo je SRBIJA to je u Pravoslavnim srcima urezano i to je jedina istina i zelja, da se razumemo. Al ne pustajte nebitne patke pogotovo od lazljive, trule Amerike.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set