• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

08.10.2018

13:01

NAPUKAO NOSEĆI STUB NA VIJADUKTU KOD ČAČKA: Obustavljen saobraćaj!

Vesti

NAPUKAO NOSEĆI STUB NA VIJADUKTU KOD ČAČKA: Obustavljen saobraćaj!

Podeli vest

Jedan od nosećih stubova na vijaduktu na obilaznici oko Čačka je napukao i to u trenutku kada se odvija njegova rekonstrukcija

Javno preduzeće "Putevi Srbije", koje je investitor radova na vijaduktu, saopštilo je da je na snazi obustava saobraćaja na delu državnog puta I B reda broj 23, na obilaznici oko Čačka, usled nastalog oštećenja na vijaduktu, a saobraćaj se preusmerava kroz grad i industrijsku zonu. 

Pomoćnik gradonačelnika Čačka Milan Bojović rekao je novinarima da će gradsko rukovodstvo danas imati sastanak sa predstavnicima "Puteva Srbije" i izvođačima radova, nakon čega će se znati ozbiljnost oštećenja i koliko će biti potrebno vremena da se stub sanira.

Puštanje saobraćaja preko vijadukta u punom kapacitetu bilo je najavljeno za 16. oktobar.

Radovi na sanaciji vijadukta su počeli sredinom maja i trebalo je da traju do 29. avgusta.

Tokom rekonstrukcije ovog dela obilazinice saobraćaj se iz smera Užica ka Čačku obavljao jednom saobraćajnom trakom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set