• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kossev.info

20.10.2018

10:38

(FOTO) ŠIPTARI NASTAVLJAJU DIVLJANJE I ZASTRAŠIVANJE! Zapaljena kuća SRPSKIH POVRATNIKA u selu kod Peći!

Vesti

(FOTO) ŠIPTARI NASTAVLJAJU DIVLJANJE I ZASTRAŠIVANJE! Zapaljena kuća SRPSKIH POVRATNIKA u selu kod Peći!

Podeli vest

Nepoznate osobe zapalile su kuću srpskih povratnika u selu Belo Polje kod Peći, u kojoj se u tom trenutku niko nije nalazio

U noći između četvrtka i petka oko pola dva zapaljena je kuća pokojnog Radomira Kostića, a u koju su nakon njegove smrti povremeno boravile njegove ćerke koje žive u centralnoj Srbiji, preneo je Radio Kontakt Plus.

Dom porodice Kostić prvo je opljačkan pa zatim i zapaljen i u tom požaru je potpuno izgoreo. 

U selu Belo Polje kod Peći do sukoba 1999. godine živelo je oko 700 Srba, dok danas u ovom selu živi svega 18 srpskih porodica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

A šta ste očekivali od terorista na KiM? Pogaču, so i med?!

Aleksandar

pre 5 godina

Dokle čete biti naivni i šta očekujete od njih koji još žive u feudalizmu da ne kažem ko pečinski stvorovi , i da sa njima rukovode drogom. Koju proizvode za največe bosove SVETA isuviše je išta više reči jer ih najviše podržava nasa opozicija i pojedinci iz v

biber

pre 5 godina

Sve dok su ameri i eu na strani siptara mozemo da se slikamo... Ili idemo u rat ili da predamo kosovo.. Kako sad izgleda Srbima na kosovo nema spasa.. A to sve zbog frke izmedju amera i rusa.. Sve dok ameri imaju vojnu bazu na kosovo mi tu nista ne mozemo.. Mi svaki dan pricamo o miru a siptari nas prcaju.. Ubijaju kako im cefne bez posledica i cak nasred sbije nam se smeju a mi srbi kao koze cutimo.. Ako na kosovo ne mozemo nista onda nemojmo da im dozvolimo da nas ismejavaju usred Srbije.. Dosta vise ponizavanja.. Mozda neko od nas misli da ima dobrih siptara ali se varate.. Mozda vam je komsija u Srbiji i mislite da je dobar i drugaciji ali vise puta je potvrdjeno da nas svaki siptar mrzi iz dna duse.. Kao ona cura policajka koja je rukama napravila albanski orao.. Pa se malo izvinila a mi Naivni srbi sve oprostili.. Nije bilo namerno... Srbijo probudi se

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set