• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

01.12.2018

08:14

SAMO U VIKEND IZDANJU INFORMERA: SPREMITE SE ZA TEŠKE DANE: UDAR na Srbiju! Vučić: NE PLAŠIMO SE PRETNJI, SRBI NA KRAJU UVEK POBEĐUJU!

Vesti

SAMO U VIKEND IZDANJU INFORMERA: SPREMITE SE ZA TEŠKE DANE: UDAR na Srbiju! Vučić: NE PLAŠIMO SE PRETNJI, SRBI NA KRAJU UVEK POBEĐUJU!

Podeli vest

U istom danu u Sarajevu oslobođen Naser Orić, iako je dokazano da je lično klao Srbe i kopao im oči, u Podgorici Milo hapsi Srbe i poništava istoriju, a Šiptari zvanično najavili napad na sever Kosova!

ČITAJTE JOŠ:

PAŽNJA! Više od 1.000 ljudi u Srbiji ima HIVvirus, a to ne zna!
Zaraženih HIV-om, zvanično, ima 2.500, ali bar još 1.000 njih ne znaju da imaju virus

EKONOMSKO UBISTVO: EU tera Kineze iz Srbije?!
Johanes Han poručio da EU brine poslovanje Kineza u Srbiji, pre svega investicije u Železari i RTB Bor

POTRESNA ISPOVEST MAJKE: Ubio je bebu na moje oči!
 Milena Ibraimović (19): Moj muž Ferdi je došao kući nadrogiran, smetala mu je ćerka jer je plakala, udarao ju je pesnicama, lupao joj je šamare, pretio je i meni da će me ubiti... Tek ujutro mi je rekao da nosim bebu u bolnicu, ali već je bilo kasno...

KILIJAN MBAPE ZABRINUT: Zvezda je nepobediva na Marakani!

PORODIČNA DRAMA: MAJKA SPAVA SA DARKOM
 Pevačeva majka Branka plaća 3.900 dinara dnevno da danonoćno bude uz sina u banji 'Selters'

POKLON - LJUBAV I ZDRAVLJE

Foto: Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
XXL

pre 5 godina

Srbiji je bolje da se mane članstva i kolektivne svesti i zajedničke politike EU i sebi zacrta otvoren put prema celom svetu, a ne od prijateljskog naroda Kine stvarati još jednog neprijatelja zarad zluradog članstva u nekakvoj kvazi uniji evropskih država gde ni glas nije isti kamo li samostalna politika koju vode par država koje imaju samo svoje interese.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set