• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.12.2018

07:29

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU! DOK ŠIPTARI PRETE RATOM, Boško i Đilas HOĆE KRV!

Vesti

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU! DOK ŠIPTARI PRETE RATOM, Boško i Đilas HOĆE KRV!

Podeli vest

Tajkun Dragan Đilas finansira i organizuje 'nestranačke proteste' koji u subotu treba da zapale Beograd. Boško Obradović juče u Skupštini najavio nasilje kao u Parizu

ČITAJTE JOŠ:

 

TIMOTI LES, ŠEF BIROA BRITANSKE AMBASADE U BANJALUCI: NAPRAVITE VELIKU SRBIJU! Samo to garantuje mir na Balkanu!

U novu državu treba da uđu Srbija sa severnim Kosovom, Republika Srpska i Crna Gora. Samo bi Velika Srbija dugoročno garantovala stabilnost u regionu

ZAKON NAM NE VALJA! Serijski silovatelj NA SLOBODI!

Dušan Murgaški Pikaso (59), tri puta je osuđivan i svaki put je silovao odmah po izlasku iz zatvora, od vikenda je na slobodi. Pikaso je 1998. godine u školskom WC-u u Novom Sadu silovao devojčicu od 14 godina

NOVI FILM LAZARA RISTOVSKOG: 'Kralj Petar' je kruna i kraj moje karijere!

NASTAVLJA SE ŽIVOTNA DRAMA PEVAČA: Psiholog sprema Lorenu za susret sa Darkom!

Ana Sević se sa bivšim mužem dogovorila da odvede ćerku kod stručnjaka kako dete ne bi imalo traume.

VLADAN MILOJEVIĆ: Evropa nas ne želi u LŠ!

Novi sistem takmičenja bitno smanjuje šanse da srpski klubovi igraju u Ligi šampiona

POKLON DODATAK - HIT!

Foto: Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kristina

pre 5 godina

Pa izgleda da su im interesi isti i posledice jezive po narod.

Teodora93

pre 5 godina

Srbija se uvek zalagala za mir I stabilnost. Zelimo nastavak pregovora u pokusaju pronalazenja resenja problema KiM, mirnim putem.

Aca90

pre 5 godina

Djilas i Bosko su opozicija drzavi, a ne Vucicu.

tisma

pre 5 godina

Ako zele dobro Srbiji i gradjanima Srbije onda neka prestanu sa izjavama protiv Vlade, predsednika drzave i neka se i sami ukljuce u izradu strategije kako cemo se odbraniti od najavljenog napada siptarskih terorista kako na sever Kosova tako i na jug Srbije?!

Jelena

pre 5 godina

Strašno je kakvi su Boško i Đilas ljudi, bolje da učine neko dobro delo nego da pozivaju na nasilje i vandalizam.

Mima

pre 5 godina

Tajkuni hoce jos neki milion da strpaju u svoje dzepove, briga njih za narod Srbije.

Vesna

pre 5 godina

Dva olosa koja hoce nasiljem da dodju do vlasti, a nikako da shvate da ih narod ne zeli.

Poslanica

pre 5 godina

Djilas,Jeremic,Obradovic i ostala kompanija pokusavaju izazivanjem nemira u Beogradu da pomognu da tvrdnje Tacija,Haradinaja,Veseljija da ce za 30 dana srusiti beogradsku vlast postanu tacne.Jasno nam ovi potivi na nemir u Beogradu govore da postoji veza izmedju siptarskih kriminalaca i srpske opzicije.

Veljko M

pre 5 godina

Boško i Đilas naučili da na vlast osvajaju na ulici iz pomoć bagera, paljenjem Narodne skupštine, pa misle da to ponovo rade, jer na izborima nemaju nikakvu šansu.

jelka

pre 5 godina

to govori o tome koliko je njima stalo do naroda i ove drzave, umesto da smo sad ujedinjeni i da se svim silama borimo za spas Srba na KiM, mi se bavimo budalastinama opozicije... nema nama spasa

jutro

pre 5 godina

U Kruševcu su dovezli 200 duša. Ako se po jutru dan poznaje...

Tresimesi1

pre 5 godina

Koliko god je moguće aktivirajte se na diplomatskom planu kako bi izbegli najgori scenario.Mada kakve su najave sve smo bliži tome na Kosovu.Ali verujemo da će civilizacijski momenat ipak prevagnuti i da se neće varvarski poneti oni koji propagiraju diplomatiju i govor mira (čitaj EU+SAD)

beli tigar

pre 5 godina

Bosko i Djilas isti kao siptari,nema razlike.

Aleksa

pre 5 godina

Đilas i Boško pod hitno na psihijatrijsko posmatranje.

Nikola

pre 5 godina

Bosko i Djilas kao hijene i oni najgori lesinari, zele da se docepaju funkcija i fotelja kako bi mogli da kradu od naroda i gradjana Srbije i to bas sada pokusavaju svojim spletkama da ugroze predsednika i aktuelnu vlast, sada kada je zemlji najteze, kada se borimo sa koljacima i teroristima za nasu juznu Pokrajinu KiM...Jadna i bedna opozicijo, stidite se!

Lida

pre 5 godina

Bosko i Djilas su kao i Siptari, samo krv, nasilje!!

Krle

pre 5 godina

Njima je najmanje stalo do Srbije to valjda svima jasno

mina

pre 5 godina

Boško i Đilas su još jednom pokazali koliko im je stalo do Srbije

Zoran

pre 5 godina

Tajkun kao sto je Djilas samo to jos moze da uradi,da plati nestranacke proteste koji ce da dovedu do nemira u glavnom gradu.

Ana

pre 5 godina

Nista novo, dugo su vec dobro koordinisane akcije siptara i takozvanog Saveza za Srbiju

RADE

pre 5 godina

Sada kada je jedinstvo neophodno,ta takozvana opozicija želi da izazove nestabilnost u Srbiji u ovom teškom trenutku za naš narod na Kosmetu.

Nikica

pre 5 godina

Đilas, Obradović i njima slični su nam možda veći neprijatelji od spoljnog neprijatelja.

Nk

pre 5 godina

To je taj sljam mogu slobodno da se teleportuju u Pristinu

Aca

pre 5 godina

Bosko i Djilas su prave budale koje misle samo kako da kradu i zlo da nanesu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set