• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

08.12.2018

16:54

PREVRTLJIVI DECEMBAR! Temperatura sutra skače na sunčanih 10 stepeni, a od sredine nedelje STIŽE SNEG!

Vesti

PREVRTLJIVI DECEMBAR! Temperatura sutra skače na sunčanih 10 stepeni, a od sredine nedelje STIŽE SNEG!

Podeli vest

Posle hladne i tmurne subote, sutra nas očekuje pravi mali preokret. Međutim, biće kratkotrajan

Kako su najavili meteorolozi, u toku sutrašnjeg dana doći će do razvedravanja u većini predela u Srbiji, a uprkos prohladnom i maglovitnom jutru, temperatura će dostići čak 10 podeljak. Tokom naredne nedelje očekuje nas pravo decembarsko vreme, a od srede još jedan preokret!

- U toku večeri doći će do prestanka kiše, te će sutra u većini predela tokom dana biti sunčano. Na jugu se ujutru očekuju slabe padavine, ali temperatura širom zemlje biće oko 10 stepeni - kaže meteorolog, Đorđe Đurić.

Foto: printscreen rhmz

Vreme će tokom naredne nedelje biti pravo decembarsko, napominju meteorolozi.

Jutarnja temperatura kretaće se od -2 do 4 stepeni Celzijusovih, a maksimalna dnevna iznosiće od 3 do 12 stepeni.

Foto: printscreen rhmz

- Od ponedeljka u većini predela biće promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom. U planinskim predelima biće susnežice i snega, koji već danas pada na Kopaoniku. A od sredine nedelje, i u nižim predelima će doći do susnežice, ali s obzirom da će temperatura biti u plusu, zadržavanja snežnog pokrivača neće biti - priča Đurić.

U Beogradu će u ponedeljak maksimalna dnevna temperatura biti 12 stepeni, a od utorka će doći do postepenog pada temperature, te će biti uslova za susnežicu i slab sneg.

Foto: printscreen rhmz

Do kraja sedmice doći će do zahlađenja, te će jutarnja temperatura biti oko nula stepeni, a maksimalna dnevna do 4 stepena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set