• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.01.2019

07:31

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU! BRUKA I SRAMOTA! Sud zabranio Informeru da piše o mućkama izvršitelja!

Vesti

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU! BRUKA I SRAMOTA! Sud zabranio Informeru da piše o mućkama izvršitelja!

Podeli vest

Viši sud u Beogradu ekspresno doneo 'privremenu meru' kojom se našem listu određuje šta sme, a šta ne sme da piše

ČITAJTE JOŠ: 

JASNA BOŽIĆNA PORUKA! PUTIN:Nikad više 1999!

* Srbiju niko više ne može nekažnjeno da napadne, nije ovo 1999, mi danas živimo u drugačijem svetu

OD FILMOVA, SERIJA I REKLAMA ZARAĐUJE MILIONE, A STAN UZEO NA MUFTE

Sergej od države dobio stan i otkupio ga za samo 13.700 evra

* Trifunović 31. avgusta 2000, u vreme vlasti Slobodana Miloševića, dobio stan od 48 kvm na Novom Beogradu * Kao 'zaslužnom umetniku' odobreno mu da stan otkupi po bagatelnoj ceni

ISTRAGA PLAĆENOG UBISTVA! Zet je ubijen za opomenu?!

* Policija sumnja da je Čaba Der ubio Nebojšu Markovića da bi tako 'opomenuo' njegovog šuraka Aleksandra Š., koji je navodno član 'Pink Pantera'

RAZVOD IZ LJUBAVI! RAĐEN: Ana i ja se volimo, ali ne možemo više zajedno

OSTALA BEZ DINARA! Aleksandra u "Zadruzi" izgubila čak 90.000 evra

* Pošto je zbog tuče izbačena iz rijalitija, Subotićeva mora da plati kaznu od 50.000 evra, a ostaće i bez honorara od 40.000 evra

ODLAZAK FUDBALSKE LEGENDE! Šeki je bio neponovljiv!

Nikad se više neće roditi igrač kao on, kažu njegovi saigrači

DANAS POKLON SVIM ČITAOCIMA - HIT!

Foto: Informer

 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DJovan

pre 5 godina

Povodom pisanja novina INFORMER, već više od mesec dana o pljački tzv. I Z V R Š I T E LJ A: Pitanje; Demokratija sa Nacizmom, kako bi se to onda zvalo? Kad su Nacisti 1934te godine došli na vlast u Nemačkoj, ubrzo su doneli Zakone o Jevrejima, koji su im omogućili da ’’po Zakonu’’ oduzimaju Jevrejima pravo na imovinu, na rad i pravo glasa, dakle pravo na Ž I V -O T. U našoj državi odskora funkcioniše takav Zakon i ni jedan drugi ne može se sa njme uporediti, a to je Zakon o I Z V R Š I T E LJ I M A. Dakle Država se setila (znamo na koga mislimo, pa čak i glavni urednik Informera, samo što on to ime smatra svetim i zbog toga neće pustiti ovaj komentar) kako da iskoristi i budžet puni i na ovakav način, ozakonila je one, koji su to pre radili nezakonito, pa je ugroženi građanin mogao da pozove policiju da ga zaštiti, a sada nema koga da zove, jer pljačkaši dolaze na vrata pod zaštitom policije i tako umesto da budu u zatvoru oni osnivaju agencije za pljačku sirotinje i tako se bogate enormno i brzo pod zaštitom onoga, ko svaki dan roni suze (krokodilske) i zahvaljuje siritinji na podršci za učinjene reforme. Ako je ovo zakon pravde, onda je i onaj nacistički isto to.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set