ZIMA NE POSUSTAJE! Do nedelje hladno sa snegom, nakon toga toplije s kišom

Tanjug

07:02 Srbija 0

Informer | 10. 01. 2019.

ZIMA NE POSUSTAJE! Do nedelje hladno sa snegom, nakon toga toplije s kišom

U većem delu Srbije danas se očekuju obilnije snežne padavine i značajno povećanje visine snežnog pokrivača, od 10 do 20 cm, a u planinskim predelima i stvaranje snežnih nanosa, prognoza je RHMZ.

Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od -5 do -1, najviša dnevna od -3 do 1 stepen. 

I u Beogradu oblačno, sa snegom uz osetno povećanje visine snežnog pokrivača.

Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura oko -1, najvisa dnevna oko 1. 

Na snazi su zbog snega žuti i narandžasti alarm u celoj zemlji.

U petak oblacno, ujutro i pre podne mestimično sa snegom. Od sredine dana prvo na jugu i jugozapadu, zatim i u ostalim krajevima ocekuje se slabljenje i postepeni prestanak sneznih padavina. 

U subotu jutro hladno, u većini mesta sa umerenim mrazem, u nižim predelima maglovito. Tokom dana malo i umereno oblačno i suvo. 

Od nedelje umereno do potpuno oblačno i malo toplije, mestimično sa slabom kišom i snegom.

 



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]