• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

21.02.2019

06:58

VRAĆA NAM SE ZIMA! Umereno oblačno, temperatura do 15 stepeni, tokom noći promena vremena!

Vesti

VRAĆA NAM SE ZIMA! Umereno oblačno, temperatura do 15 stepeni, tokom noći promena vremena!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti malo i umereno oblačno, a uveče na severu, a tokom noći i u ostalim krajevima očekuje se jače naoblapčenje sa kišom, saopštio je RHMZ

Duvaće slab i umeren, pre podne na istoku i jak, severozapadni i zapadni vetar. Jutarnja temperatura od -1 do 5 stepeni, a najviša dnevna od 11 do 15 stepeni.

U Beogradu će biti malo i umereno oblačno i suvo. Jutarnja temperatura biće od 1 do 4 stepena, a najvisa dnevna oko 12 stepeni.

Tokom noći očekuje se jače naoblačenje sa kišom. 

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 28. februara, u petak će biti oblačno, hladnije i vetrovito, mestimično sa kišom. 

Na planinama će biti sneg uz manje povećanje visine snežnog pokrivača, a krajem dana i uveče kiša će preći u sneg ponegde i u nižim predelima centralne i južne Srbije, dok se na severu očekuje prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Duvaće umeren i jak severozapadni i severni vetar. 

U subotu vetrovito, ujutro slab i umeren mraz, tokom dana na severu i zapadu pretežno sunčano, u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno mestimično sa snegom uz formiranje manjeg snežnog pokrivača. Krajem dana prestanak padavina i slabljenje vetra. 

U nedelju jutro hladno sa slabim i umerenim mrazem, pre podne pretežno sunčano, posle podne prolazno naoblačenje, ponegde sa kišom i snegom. Zatim do kraja perioda promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i temperaturom oko prosečnih vrednosti. 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set