• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.03.2019

17:22

DRAMA KOD LOZNICE! Voz iskliznuo iz šina, prevrnulo se nekoliko cisterni

Vesti

DRAMA KOD LOZNICE! Voz iskliznuo iz šina, prevrnulo se nekoliko cisterni

Podeli vest

U železničkoj stanici Brasina iskliznulo je pet cisterni danas u 14.45, i u Infrastrukturara železnica kažu da nema opasnosti po ljude i životnu sredinu

Iz teretne kompozicije iskliznulo j, naime, pet cisterni, koje su prevozile natrijum-hidroksid (lužinu), ali, kako navode u saopštenju za medije, nema curenja. 

Cisterne su bile u sastavu železničke kompozicije od trinaest vagona koju je kompanija "Srbija Kargo" prevozila iz Crne Gore za Republiku Srpsku.

Na mestu iskliznuća su Vatrogasne jedinice i pripadnici MUP-a.

Do iskliznuća je, kako Infrastrukture železnice navode, došlo na staničnom koloseku u Brasini, koji nije bio remontovan prošle godine prilikom remonta pruge Loznica - Brasina. 

Železnička komisija za vanredne događaje utvrdiće uzrok ovog iskliznuća, navodi se u saopštenju.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 5 godina

Garantujem 99% da sve sto se dogadja na prugama zadnjih godina deo isplaniranih sabotaza i nebi se iznenadio da to rade siptari.

Aca

pre 5 godina

Smenite vise ministarku i sve odgovorne direktore ,koji je ovo put od Nove godine da vagoni ispadaju ne mozemo da prebrojimo!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set