• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.03.2019

06:37

SUNCE SIJA, AL NE GREJE! Ujutru mraz, tokom dana vetar, a temperatura SAMO DO 12 STEPENI!

Vesti

SUNCE SIJA, AL NE GREJE! Ujutru mraz, tokom dana vetar, a temperatura SAMO DO 12 STEPENI!

Podeli vest

U Srbiji će ujutru ponegde biti slabog mraza, a tokom dana promenljivo oblačno i sveže, sa sunčanim periodima

Vetar će biti umeren, povremeno i jak, severnih pravaca. Najniža temperatura od -1 do 5 C, a najviša od 10 C do 15 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će ujutru biti slab prizemni mraz, a na širem području grada slab mraz se očekuje i na visini od dva metra. Tokom dana promenljivo oblačno i sveže, sa sunčanim periodima. Vetar će biti umeren, severnih pravaca. Najniža temperatura od -1 do 3 C, a najviša oko 12 C.

Izgledi vremena za narednih sedam dana - do 3. aprila:

Od srede do nedelje u jutarnjim satima mestimično slab mraz, naročito u četvrtak i petak. Tokom dana pretežno sunčano uz postepeni porast dnevne temperature. Početkom naredne sedmice promenljivo oblačno, ponegde sa slabom, kratkotrajnom kišom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 5 godina

Vučićeviću,sinko,sa ovim naslovom si dotakao dno dna!KO DANAS VERUJE GLUPOSTIMA DOKTORA NA FAŠIZAM?Baš niko.Čitam vas od prvog broja pa,bre,što ne pozovete mene da vam ja predložim atraktivne naslove koji prodaju novine?Propalog političara vi turate na naslovnu stranu a koji je svojim činjenjem u Hagu bio bruka i sramota srpskoga roda.Da je bio kako treba bio bi brzo pušten a on terao inat i izležavao se DVANAEST GODINA a osuđen na 10 godina.To je jedini čovek koji je gratis dve godine robijao!JEDINI!Prepisao šta piše po knjigama za osnovceo fašizmu i na toj temi ,,doktorirao,,?Kantastrofa!PS.Evo vam naslova za novine ... ODOŠE NA POKLON MILIONI EVRA PREKO DRINE A BEOGRADSKA SELA NEMAJU KANALIZACIJU!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set