• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

17.04.2019

14:02

(FOTO) ODLIČAN POTEZ! Gračanica dobija novi vodovod!

Vesti

(FOTO) ODLIČAN POTEZ! Gračanica dobija novi vodovod!

Podeli vest

Gradonačelnik Gračnice Srđan Popović kazao je za Informer da će radovi na izgradnji novog vodovoda početi najkasnije za mesec ipo dana. On je danas o ovom projektu, koji obuhvata izgradnju potpuno novog vodovoda sa novom mrežom i dva rezervoara, razgovarao sa predstavnicima austrijske firme Tirol i kompanije OSTAP

-Izgradnja novog vodovoda je jedan od krupnijih projekata koji je veoma značajan za građane Gračanice jer će se dugoročno rešiti problem vodosnabdevanja. Više decenija stare cevi biće zamenjene novim, a građani će dobijati čistu i zdravu pijaću vodu, ističe Popović i dodaje da ovaj projekat Gračanica nije mogla samostalno da realizuje zbog čega je zahvalan Vladi Austrije koja je odobrila potrebna sredstva.

Foto: A. G.

 

-Vlada Austrije je spoznala važnost novog vodovoda za ovu opštinu i građane, rekao je Popović.

Glavni izvođač radova biće austrijska firma „Tirol“, preko kompanije OSTAP, čijim je predstavnicima gradonačelnik Gračanice Srđan Popović uručio pisma zahvalnost na podršci i saradnji.

Foto: A. G.

 

-Ugovori su već na snazi, krećemo sa detaljnim dizajnom koji bi trebalo da bude završen u narednih mesec dana, a odmah zatim krenućemo i sa svim građevinskim radovima, kazao je predstavnik austrijske firme Andreas Veiler. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gagi

pre 5 godina

Sve pohvale za dosadasnji rad Srdjana, zaista je do sada obavljao dobro svoj posao

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set