• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

20.04.2019

12:38

BORA ĐORĐEVIĆ O NASTUPU NA SKUPU "BUDUĆNOST SRBIJE": VUČIĆ i DAČIĆ rade konkretno za SRBIJU, nisu kao "žuti" koji su PRODALI KOSOVO!

Vesti

BORA ĐORĐEVIĆ O NASTUPU NA SKUPU "BUDUĆNOST SRBIJE": VUČIĆ i DAČIĆ rade konkretno za SRBIJU, nisu kao "žuti" koji su PRODALI KOSOVO!

Podeli vest

Bora Đorđević saopštio je da je "Riblja čorba" svirala u petak na mitingu "Budućnost Srbije" iz patriotskih razloga

Članovi "Riblje čorbe" za "Novosti" su dali zajedničku izjavu da današnja vlast radi konkretno za Srbiju, te da im je čast da dele binu sa junacima sa Košara.

- Odlučili smo da sviramo iz čisto patriotskih razloga. Vučić, Dačić i drugi konkretno rade za Srbiju, a u zahtevima opozicije vidimo isključivo želju za vlašću. Ne želimo da sviramo za "žute", koji su prodali Kosovo budzašto. Ne želimo da sviramo za onu što šamara nesrećnika sa Kosova. Čast nam je da delimo binu sa junacima sa Košara. Savest nam nalaže da pevamo za Srbiju - navedeno je u izjavi za "Novosti" koju su potpisali svi članovi grupe "Riblja čorba".
 
Grupa je nastup na mitingu počela pesmom "Radiću šta god hoću".

 
- Vidim da ste doputovali odasvud. Drago nam je da ovde sviramo za budućnost Srbije-rekao je Bora Đorđević. Nastup je završio porukom "Kosovo je Srbija".

Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije/Dragan Kujundžić


Pre "Riblje čorbe" pevao je Aca Lukas. 
 
- Drago mi je što sam predgrupa najvećem čoveku u Srbiji. Kako je dobro zvati se Aca i stajati ispred ovoliko ljudi
-rekao je Lukas, koji je nastup završio pesmom Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa".

Foto: Tanjug


 
Na kraju mitinga nastupio je Oliver Mandić. On je uoči skupa rekao da je "najmanje što može da učini u trenutku kad je naša zemlja napadnuta sa svih strana, da izađe pred ljude koji su se okupili u Beogradu".
 
Verujem da u ovom trenutku svi moramo da budemo na liniji odbrane zemlje i ispunimo našu patriotsku dužnost-rekao je Mandić, koji je istakao da se među prvima učlanio u SNS.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovan

pre 5 godina

U Ponedeljak se na Platou Filosofskog vrsi javno bacanje ploca Borislava Djordjevica srpskog patriote. Zakupljena su dva kontejnera.

Nesa

pre 5 godina

Slicno su Nemci radili u proslom veku. Pokusaj da volis i bavi se onim za sta si za a ne protiv.

Pristojnost

pre 5 godina

To mogu uraditi samo primitivni i glupi ljudi, Bora je živa legenda rock muzike i nije bitan niti njegov ili bilo čiji politički stav na koji svakako ima pravo. Niko ne može uniziti njegovu muziku, tj stihove. Zar ste spali na to da vam smetaju muzičari koji misle drugačije od vas. E onda ste bolesni i to teško bolesni, šizofrenija je u pitanju. Bolje se lečite dok nije kasno. Živeo Bora Čorba.

boka

pre 5 godina

da imas mozga stideo bi se bora je ucinio za svoju zemlju sto vi bednici nemozete ni zamisliti

Bole

pre 5 godina

Veliki patriota koji moli "bečke konušare" za državljanstvo. Jedini čovek koji je uspeo da udje u legendu i izadje iz nje.

Fikus

pre 5 godina

Šta to tebe briga gde će bilo ko da ide da živi i gde će da traži državljanstvo? Da neće tebi da se pravda? Možeš da pukneš od muke i zlobe ali ime Bore Đorđevića ostaje zapisano u istoriji ove zemlje za sva vremena a gde će on da živi je samo njegova stvar. Tebi ostaje samo da cviliš, sliniš i piskaraš na internetu jer očigledno nisi sposoban za bilo šta korisno.

Stojan

pre 5 godina

Uopste nije vazno sta misli i govori. Ono sto je on radio i pricao devedesetih ne moze da se predje. Ti zuti su bas njegovi pajtasi.

Ljubo

pre 5 godina

Boro ,Srbine ...prljav nam Beograd ,od Fillozofskog fakulteta sve do zadnje njive na periferiji ,puno djubreta u njemu !

Prodane duše

pre 5 godina

Pobogu Boro, šta ti je nemoj da budeš član partije

Marko

pre 5 godina

Boro, bilo je dovoljno dva dinara druze i da postanes vasharski pevach..Puko si ko letva. Nize ne moze.

Marko Van Basten

pre 5 godina

Izgubio sam jos jednog idola iz mladosti posle Gorana Grbovica ,a bili su takokul tipovi.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set