• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.04.2019

13:16

VOZAČI OPREZ! Kiša smanjuje vidljivost na putevima!

Vesti

VOZAČI OPREZ! Kiša smanjuje vidljivost na putevima!

Podeli vest

Nova promena vremena donosi oblačnost i kišu s mogućim kratkotrajnim pljuskovima, i zato se vozači upzoravaju na opreznu vožnju zbog mokrih kolovoza i smanjene vidljivosti, saopštio je Auto-moto savez Srbije, dodajući da se saobraćaj ovog popodneva odvija pojačanim intenzitetom

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

OBLAČNO, HLADNIJE, KIŠA! Umesto da raste, danas će tokom dana TEMPERATURA DA PADA!

Kako je saopštila Uprava granične policije, veći priliv vozila je graničnim prelazima u pravcu ka Hrvatskoj i Mađarskoj, a na Horgošu i Batrovciima čekanja za putnička vozila na izlazu iz zemlje se kreću u intervalima od 30 do 60 minuta




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set