• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

29.04.2019

13:55

(VIDEO) TRADICIONALNA VOŽNJA: Bajkeri obeležili Vaskrs u centru Čačka!

Vesti

(VIDEO) TRADICIONALNA VOŽNJA: Bajkeri obeležili Vaskrs u centru Čačka!

Podeli vest

Još jedan Vaskrs u Čačku obeležen je dvotočkašima i kacigama. Žestoki momci iz različitih gradova Srbije okupili su se kako bi se i ove godine tradicionalno provozali u čast ovog velikog praznika

Tačno u podne u centru grada zagrmelo je sa svih strana. Nekoliko stotina bajkera okupilo se kako bi učestvovali u vaskršnjoj vožnji koja se održava treću godinu zaredom.

Foto: RINA

Bajkeri u Čačku

- Svaki praznik obeležavamo druženjem. Pored bajkera iz Čačka došlo je i dosta naših prijatelja iz Gornjeg Milanovca, Požege, Ljiga... Zajedno krećemo u prazničnu vožnju, da sirenama pozdravimo građane - kaže Srećko Vuković, predsednik moto–kluba Varjak iz Čačka.

Foto: RINA

Srećko Vuković

Pored bajkera koji upravljaju ovim ljutim mašinama, na čačanskom trgu bile su i njihove lepše polovine, ali i dosta dece koja su oduševljeno zagledala svaki deo motora, sanjajući da se i oni jednog dana nađu na prvom sedištu i sa kacigom na glavi.

Ovako izgledaju opako u crnim kožnim jaknama, bajkeri za sebe kažu da su ljudi mekog srca, koji vole i poštuju tradiciju.

Foto: RINA

Bajkeri u Čačku

- Dok se vozimo sami se čuvamo, ali molimo i Boga da nas čuva. Ova prilika je da propagiramo i bezbednost u saobraćaju, naročito da poručimo mladim motociklistima da budu oprezni i pažljivi, jer dok voze sporije pre će ih i devojke primetiti - rekao je Rade Marković, potpredsednik Moto asocijacije.

Foto: RINA

Rade Marković

Milovan Erić prešao je više od 2.000 kilometara kako bi Vaskrs proveo u svom rodnom Čačku.

Foto: RINA

Milovan Erić

- Stigao sam motorom pre tri dana iz Pariza, ovaj veliki praznik nije isti u tuđini. Najlepše ga je provesti u svojoj domovini i u svom gradu sa prijateljima - rekao je Milovan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set