• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

17.05.2019

23:08

KONAČNO IMAJU DOM! Kuće za 10 interno raseljenih porodica

Vesti

KONAČNO IMAJU DOM! Kuće za 10 interno raseljenih porodica

Podeli vest

U gradskoj upravi Kruševac danas su svečano potpisani ugovori za doniranje 10 stambenih jedinica interno raseljenim licima i povratnicima u Kruševcu, između predstavnika nevladine organizacije ASB, grada Kruševca i korisnika pomoći

Projekat se sprovodi u četiri opštine u Srbiji, među kojima je i Kruševac,  a finasiranje sredstvima Evropske unije i Nemačke vlade. Ukupan iznos namenjenih sredstava Kruševcu je 214.000 evra za izgradnju tri montažne kuće, kupovinu sedam seoskih domaćinstava, dodelu 14 građevinskih paketa i 18 ekonomskih grantova.

Foto: Stanislav Milojković

Učešće grada Kruševca u kofinansiranju ovih aktivnosti, je kupovina jednog i deo drugog seoskog domaćinstva u iznosu od 11. 000 evra, istakla je gradonačelnica Jasmina Palurović.

    

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Prle

pre 4 godine

Divota !!! Bravo, sve cestitke za "lokalnu samoupravu" !! Al ja bi da pitam: STA SA NAMA KOJI NE "spadamo" U TU KATEGORIJU...????????????? Mi RODJENI U Krusevcu, Smederevu.... koji nismo "INTERNO RASELJENI ili IZBEGLI", mi smo prepusteni sami sebi !!!! Ja sam podigao stambeni kredit, jos 16 godina cu ga otplacivati !!! A invalid sam sa najnizom penzijom i dodatkom za tudjom negom i pomoci jer od svoje druge godine zivota bolujem od decije paralize, (ukupno 30.105 din. rata kredita 113 eura). Cetvoro clana porodica ! Dacic 12.05 podeli kljuceve 30 stanova za izbegle iz HR u Negotinu i KLadovu ????!! Da sam ZNAO i ja bih IZBEGAO, RASELIO SE , samo NE ZNAM GDE ?????

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set