• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir.rs

26.05.2019

22:00

NIGDE BEZ KIŠOBRANA! Posle lepog vikenda, od ponedeljka pljuskovi, grmljavina i zahlađenje!

Vesti

NIGDE BEZ KIŠOBRANA! Posle lepog vikenda, od ponedeljka pljuskovi, grmljavina i zahlađenje!

Podeli vest

Posle sunčanog i toplog vremena koje nas je "počastilo" za vikend od ponedeljka ponovo kiša, pljuskovi i grmljavine

Kako navode meteorolozi, duvaće i slab do umeren jugoistočni vetar.
- Minimalna dnevna temperatura biće 15 stepeni, maksimalna dnevna 21, na zapadu do 29, a na jugoistoku Srbije i u Beogradu 23 - kaže za Kurir Đorđe Đurić, meteorolog "Veder tu ambrele".


Prema njegovim rečima, u Srbiji će se u utorak nastaviti istovetno vreme kao što je to bilo danas - ponegde sparno i nestabilno, sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

- Biće uslova i za grmljavinske nepogode sa gradom i obilnijim pljuskovima. Maksimalna temperatura u utorak će biti od 24 do 30 stepeni. U Beogradu će biti 27 stepeni. Dok će minimalna dnevna biti 18 stepeni - navodi on.

 

- U sredu se očekuje malo svežije vreme, promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom na severu, ali i dalje toplo i sparno. Maksimalna dnevna temperatura će biti 26 stepeni, a minimalna 15 - dodaje Đurić.

Od dodaje da nam u četvrtak sledi dosta svežije, pa će maksimalna temperatura iznositi 14 stepeni, a minimalna 12.

- Vreme će biti promenljivo oblačno, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom. Dok će u petak biti osetno svežije, promenljivo oblačno, sa uslovima za kišu i grmljavinu, maksimalna temperatura od 14 na zapadu Srbije do 21 na severu. Tokom sledećeg vikenda očekujemo uglavnom suvo i toplije vreme - naglašava Đurić.
 

BIVŠI MUŽ TURČIN MI ODVEO DECU U IRAN NISAM IH VIDELA TRI GODINE! Beograđanka Slavica Burmazović i dalje traga za sinom i ćerkama




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set