• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.05.2019

14:19

OD SUTRA MAĐARSKI VOJNICI NA GRANICI SA SRBIJOM! Postignut dogovor o saradnji dve države!

Vesti

OD SUTRA MAĐARSKI VOJNICI NA GRANICI SA SRBIJOM! Postignut dogovor o saradnji dve države!

Podeli vest

Šef mađarske policije Janoš Balog najavio je da će od sutra na granici sa Srbijom biti stacionirano hiljadu mađarskih vojnika, koji će biti pod komandom policije

Vojnici će zajedno sa svojim kolegama iz Srbije raditi na obezbeđivanju granica zbog, kako kaže Balog, povećanog pritiska od nelegalnih migracija, prenosi MTI.

(VIDEO/FOTO) EKSKLUZIVNO IZ MITROVICE! PRKOS SRPSKE MLADOSTI! Evo kako su učenici Tehničke škole uz trubače i zastave Srbije i Rusije proslavili maturu!

On je na konferenciji za štampu u mestu Reske na granici sa Srbijom istakao da je policija zaustavljala oko 100 migranata nedeljno prošle godine, dok je ta brojka u 2019. godini porasla duplo.


Od 1. juna do kraja avgusta, ukupno hiljadu vojnika će obavljati dužnost na srpskoj granici pod komandom policije - izjavio je komandant Mađarske vojske Ferenc Korom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 4 godine

I onda ih zaustave ne granici i vrate u Srbiju. Super. Bas se radujem

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set