• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.06.2019

17:39

OTVORENA SEZONA KUPANJA U JAGODINI! Akva park krcat, spas od vrućine potražilo više od pet hiljada ljudi!

Vesti

OTVORENA SEZONA KUPANJA U JAGODINI! Akva park krcat, spas od vrućine potražilo više od pet hiljada ljudi!

Podeli vest

Na bazenima Akva parka u Jagodini, danas je, prvog dana ovogodišnje sezone kupanja, spas od vrućine potražilo je više od 5.000 ljudi, izjavio je Tanjugu na bazenima sportski direktor Jagodinskog sportskog zaveza u čijem je sastavu Akva park Zoran Gligorijević

Ako je suditi po registarskim oznakama automobila, gosti su došli iz gotovo svih gradova Srbije, a svaki deseti je iz Beograda, naveo je on.

Na parkiralištu Akva parka, koji je kapaciteta 1.000 automobila i besplatan je za posetioce Akva parka, uz registarske oznake Beogradu, su i automobili iz Kragujevca, Niša, Novog Sada, Pančeva, Požarevca, Aleksinca, Despotovca, Paraćina, Chuprije, Svilajnca, Velike Plane, Smedereva, Leskovca, Kruševca...

Uz vreo dan, dobroj poseti doprinelo je i to što je danas ulaz besplatan za sve posetioce.

Ovo je 13. sezona kupanja u Akva parku u Jagodini, koji raspolaže sa sedam bazena, jedan je olimpijski, i oko 800 metara tobogana. 

PAKAO TOKOM CELOG VIKENDA! Asfalt se topi, NE IZLAZITE IZ HLADA! A od ponedeljka PLJUSKOVI I GRMLJAVINA!

Tu je i 1.000 ležaljki i suncobrana. Na bazenima je šest restorana, kafe, poslastičarnice, a o kupačima brinu licencirani spasioci, istakao je Gligorijević.

Prema njegovim rečima, voda u bazenima se kontroliše svaka tri sata.

On je podsetio da studenti koji studiraju u Jagodini i studenti iz Jagodine koji studiraju u drugim gradovima, imaju besplatan ulaz na bazene.

Bazeni rade od 10 do 18 sati, a cene su 500 dinara za odrasle i 300 dinara za decu do 12 godina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set