• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

29.07.2019

09:48

(FOTO) OD BEOGRADA DO ŠIDA 410 DINARA! Od danas skuplja putarina, EVO KOJE SU NOVE CENE!

Vesti

(FOTO) OD BEOGRADA DO ŠIDA 410 DINARA! Od danas skuplja putarina, EVO KOJE SU NOVE CENE!

Podeli vest

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da u ponedeljka, 29. jula, od 07 sati stupa na snagu novi cenovnik putarine na autoputevima

Kako se navodi u saopštenju, putarina za automobile od Beograda do Niša iznosiće 900 dinara, a od Niša do Preševa 600 dinara, dok će od Niša do Dimitrovgrada vozači putarinu plaćati 210 dinara.

 

ZBOG NEVREMENA JOŠ VEĆI KOLAPS! Gužva na granicama, ali i na naplatnim rampama! EVO KOLIKO SE ČEKA!

 

Od Beograda do Šida vozači automobila platiće 410 dinara, dok će od Beograda do Novog Sada putarinu plaćati 240 dinara, odnosno 630 do Subotice.

Od Ljiga do Preljine putarina će iznositi 160 dinara.

Spisak cena pogledajte u nastavku:

Foto: Putevi Srbije

Foto: Putevi Srbije

Foto: Putevi Srbije

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

Sta nas briga sad kad nam plata bude 500€ do kraja godine mislim 2 najvise 2,5 godina.

Jovan011

pre 4 godine

Zasto je dignuta cena? Nerealno je visoka s obzirom na plate. Sta ako neko mora koristiti autoput svaki dan a prima 30000 dinara platu? Takodje je cena previsoka s obzirom da je godisnja vinjeta npr za Austriju 90 eur, putevi ko pista a plate minimalno 6 puta vece. Kako oni i pored toliko male cene za putarinu uspevaju tako da odrzavaju autoput a Putevi Srbije i pored ove previsoke nikako ga ne odrzavaju. Kafa u autobusu ti moze odmah po dobijanju zavrsiti u krilu koliko su nam ravni autoputevi.

Vajd

pre 4 godine

Свака част аЛекСанДру вУчИћу.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set