• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.08.2019

13:58

RHMZ UPOZORAVA: U Srbiji će do 14. avgusta biti KAO U SAHARI! Prženje na 38 STEPENI, spasavaj se ko može!

Vesti

RHMZ UPOZORAVA: U Srbiji će do 14. avgusta biti KAO U SAHARI! Prženje na 38 STEPENI, spasavaj se ko može!

Podeli vest

RHMZ je danas izdao upozorenje na visoke temperature na području Srbije u periodu do 14. avgusta

Kako se navodi u saopštenju, sutra i narednih dana vrlo toplo, sa najvišom dnevnom temperaturom od 34 do 38 stepeni, samo će u četvrtak i petak na severu i zapadu zemlje uz vise oblačnosti biti malo prijatnije.

Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Sutra će se jutarnja temperatura u Srbiji kretati od 13 do 22 stepena, dok će najviša dnevna biti od 33 do 36 stepeni.

I u Beogradu sutra sunčano i veoma toplo, a najviša dnevna oko 35 stepeni. 

Kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u četvrtak krajem dana, tokom noći i u petak ujutru ponegde na severu i zapadu Srbije, a u petak posle podne mogući su samo u brdsko-planinskim predelima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set