• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

16.08.2019

12:46

SRCE KUCA JAKO! Planinsko-muzički festival na Divčibarama!

Vesti

SRCE KUCA JAKO! Planinsko-muzički festival na Divčibarama!

Podeli vest

Jedan od najlepših planinsko-muzičkih festivala Mountain music fest pod sloganom "Srce kuca jako" počinje danas na Divčibarama i traje do sutra. Raznovrstan program za sve uzraste, u neodoljivom ambijentu šume i ski-staze, osim kvalitetnog zvuka nudi i brojne propratne sadržaje - avanturističke, umetničke, kulturne, edukativne i dečije

Prvo veče festivala rezervisano je za Buč Kesidi i Ljubičice, koji će svojim rokenrol i elektro-bluz izdanjima razdrmati publiku. U subotu će se duboko u Čudesnoj šumi začuti miksevi džeza, soula, fanka, disko, hip-hopa, R'n'B-ija i hausa.

 

(FOTO/VIDEO) ONA NE PRIHVATA STAROST! Kraljica popa pokazala da je još u TOP FORMI!

Hrabre mališane, kao i prošlih godina, čeka Avantura park i ZipLine, a za one kreativne festival je organizovao radionice pravljenja lutkica, narukvica, pinjate i arhionicu. Posetioci festivala imaće priliku da učestvuju u trci boja na pet kilometara, da se oprobaju u plesu, jogi, orijentiringu, streličarstvu i žongliranju, da ožive jedan fantastičan izum Leonarda da Vinčija, kao i da, uz pivo, poslušaju interesantno predavanje mladog naučnika o elektromobilnosti.

Foto: Informer DN

BEBA ROĐENA NA PARKINGU! Mala Mila se rodila u kolima ispred lajkovačkog Doma zdravlja

Ukoliko rešite da provedete ceo vikend na čistom planinskom vazduhu, festival je organizovao i nedeljnu Detox šetnju i upoznavanje vrhova valjevskih planina.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set