• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

19.09.2019

06:54

PROMENLJIVO VREME! U Srbiji danas oblačno, ponegde sa kišom, a biće i sunca!

Vesti

PROMENLJIVO VREME! U Srbiji danas oblačno, ponegde sa kišom, a biće i sunca!

Podeli vest

Prema prognozi RHMZ, u Srbiji će danas biti pretežno oblačno vreme, ponegde s kišom i kratkotrajnim pljuskovima, a uveče i u toku noći očekuje se razvedravanje

Duvaće slab i umeren, severozapadni vetar, a najniža temperatura biće od 5 do 11 stepeni, a najviša od 15 do 21 stepen.

Na severu zemlje ujutro i pre podne biće pretežno sunčano, posle podne promenljivo oblačno vreme.

U glavnom gradu Srbije biće promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Duvaće slab i umeren, severozapadni vetar, najniža temperatura biće oko 9, a najviša oko 19 stepeni.

Do kraja sedmice jutro će biti hladno, u centralnim i južnim delovima ponegde slab prizemni mraz (na planinama slab mraz na 2 m).

 

 

U toku dana biće pretežno sunčano, u petak i subotu sa temperaturom malo ispod prosečnih vrednosti, u nedelju malo toplije. Od početka naredne sedmice očekuje se osetniji porast jutarnjih i dnevnih temperatura, uz promenljivu oblačnost.

Od utorka se ponegde očekuje i kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak, navodi se u saopštenju RHMZ.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set