• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

11.10.2019

08:01

DIVLJI ZAPAD U KRUŠEVAČKOM GRADSKOM PREVOZU! Vozač se potukao s starcem zbog karte, DEKA ZAVRŠIO S POLOMLJENIM NAOČARIMA!

Vesti

DIVLJI ZAPAD U KRUŠEVAČKOM GRADSKOM PREVOZU! Vozač se potukao s starcem zbog karte, DEKA ZAVRŠIO S POLOMLJENIM NAOČARIMA!

Podeli vest

Jedan deka završio je sa polomljenim naočarima, pošto ga je vozač prigradskog autobusa u Kruševcu odalamio po licu usred žučne svađe zbog karte

U tom obračunu oštećen je i ključ autobusa, pa su putnici morali da sačekaju drugo vozilo i drugog vozača.

Posla je imala i policija, koja je saslušala učesnike tuče i putnike, pa vinovnicima napisala prekršajne kazne.

Incident se desio 8. oktobra nešto posle 11 sati, kada je autobus iz Kruševca krenuo u pravcu sela Dvorane. Kako nam je kazao jedan od putnika, koji je želeo da bude anoniman, vozač je optužio deku koji je ušao na jednoj od stanica ima falsifikovanu mesečnu kartu.

- Penzioner je ušao u autobus i vozač ga je pitao za kartu. Deda je rekao da ima mesečnu, a vozač mu je tražio da pokaže kartu, uzeo je od putnika i stavio u džep. Putnik je onda rekao "Treba da mi vratite kartu", a vozač mu odgovorio "Ne, ne. Vaša karta je krajnje sumnjiva, možda je falsifikat. Odneću je u 'Jugoprevoz'" - priča putnik.

Prijava za obojicu

Ceo slučaj sada će završiti na sudu, pa će i vozač i pitnik morati da odlaze na ročišta...
- Pripadnici Policijske uprave u Kruševcu su, odmah po prijavi vozača autobusa da ga je napao putnik izašli na lice mesta i obavili razgovor sa vozačem i putnicima. U razgovoru s njima policajci su dobili dodatna saznanja da je neposredno pre sukoba vozač rekao putniku da njegova karta nije važeća. Policija je protiv obojice podnela prekršajne prijave zbog učinjenog dela tuča, po zakonu o javnom redu i miru - kazali su za Telegraf u kruševačkoj policiji.

I tu je počela svađa. Deda je pričao da je devizni penzioner i da mu sigurno ne bi palo na pamet da za 700 dinara, koliko košta karta, nabavlja falsifikat i da u životu nije ništa ukrao.

- Ti meni, momak, vrati kartu, a ako se tebi nešto ne sviđa pozovi kontrolu ili policiju... - nastavio je deka, prepričava očevidac.

Tenzija je rasla, a njihov razgovor, koji je prerastao u svađu već je slušao ceo autobus.

Vozač nije popuštao, a deda mu je sugerisao da, ako baš toliko sumnja, pozove "Jugoprevoz".

- Ja nemam vremena da se vraćam u Kruševac, a ako ti je problem pozovi i proveri na čije ime je karta kupljena - govorio je starac.

Kako nije bilo pomaka u ovim "pregovorima", deda je, priča naš sagovornik, počeo da gubi strpljenje. U jednom trenutku, putnik je izvadio ključ motora autobusa i tako pokušao da natera vozača da popusti.

- Vozač je bio zatečen. Ipak, deda je shvatio da je preterao, vratio mu je ključ, ali je uzeo svoju kartu iz njegove ruke. U koškanju koje je nastalo deda ga je malo zakačio i ceo autobus se nasmejao, jer je starac "nadjačao" vozača punog snage, koji ima metar i devedeset - priča naš sagovornik.

(VIDEO) NIKO NIJE HTEO DA USTANE TRUDNICI, a onda ih je vozač ŠOKIRAO SVOJIM POTEZOM!

I to je bilo dovoljno da vozač izgubi razum i kontrolu, udari dedu, usled čega su putniku pukle naočare, a žene su počele da viču. Na kraju, vozač je pozvao policiju i prijavio da je deda njega napao.

Kako kaže Kruševljanin koji nam se javio policija je odvela dedu i vozača u Hitnu pomoć, a pošto je i ključ pukao, svi su morali da sačekaju drugi autobus.

- Taj vozač zove se D. O. Izuzetno je konfliktna i nasilna osoba. Imamo najgora moguća iskustva, on ima bezbroj prijava, ali sad je baš preterao - zaključuje naš sagovornik.

U "Jugoprevozu" nismo dobili odgovore na postavljena pitanja o ovom incidentu, ali i ranijim prijavama protiv vozača.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teos

pre 4 godine

Koliko je društvo nenormalno znači uskoro se može očekivati da putnici ulaze uzimaju ključeve i voze buseve i pritom vozač koji je plaćen da kontroliše karte putnicima nece smeti ni da trazi karte ne uvid putnicima ako je to novo demokratsko društvo bolje da se vratimo u srednji vek izvesni je

Misa

pre 4 godine

Ako je vozaci i ranije bio problematican,ne znam sta trazi u autobusu?

Dragan

pre 4 godine

Ništa neobično za službenike Jugoprevoza. Niko nije ni prstom mrdnuo kada sam prijavio situaciju gde je vozač autobusa na relaciji Aleksandrovac - Beograd izbacio putnika u Kruševcu, na sred raskrsnice, samo zato što je ljubazno i kulturno pitao da li moze da stane na sledećem stajalištu. Putnik je izbacen iz autobusa u momentu kada su u levoj traci automobili imali zeleno svetlo za skretanje. Mogao je putnik i da nastrada, ali o tome praznoglavi vozači nisu ni razmišljali. Da li mislite da će se nešto promeniti? Neće. Haos je u sistemu. U Jugoprevozu rade priučeni, nepismeni, bahati, nekulturni, nevaspitani. Nije im posao lak, priznajem, ali ipak rade sa ljudima. Ako to ne umeju i ne žele, neka menjaju posao i traže ono što mogu i žele a ne da maltretiraju druge.

Tihi

pre 4 godine

U Jugoprevozu rade veoma bahati,nekulturni ljudi. Tako da nije čudno što se dešavaju ovakvi incidenti. Osim toga,Jugoprevoz ima monopol u Kruševcu i zato je prevoz putnika na nivou prošlog veka!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set