• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf.rs

20.11.2019

11:17

PLAŠILA SAM SE DA JE NE NAĐU NA NEKOJ DEPONIJI KAO MALU TIJANU! Majka otkrila gde je bila nestala Marija (13) koju je policija pronašla 200 kilometara od kuće

Vesti

PLAŠILA SAM SE DA JE NE NAĐU NA NEKOJ DEPONIJI KAO MALU TIJANU! Majka otkrila gde je bila nestala Marija (13) koju je policija pronašla 200 kilometara od kuće

Podeli vest

Marija Cerovski (13) iz Čonoplje pronađena je živa i zdrava, dan nakon što je njena porodica prijavila nestanak

Po povratku u porodičnu kuću njena majka otkrila je gde je bila Marija, kao i to da je njena ćerka napravila veliku grešku.

- Kod kuće smo sada svi, ona je dobro, pravo pričamo sa njom. Priznala nam je da je bila kod dečka, za kog nismo ni znali da postoji, niti da ima nekoga. Kaže i ona sama da kada je stigla tamo i prevalila 211 kilometara, shvatila je da je lupila glavom o zid - počinje priču majka.

Ona još pod stresom i šokom, objašnjava da je taj plan bio skovan tako da Cerovski ne znaju da će Marija da ode.

Mariju je u Plandištu priveo policajac koji ju je sreo u jednoj prodavnici. Devojčica je i tada bila sa svojim momkom.

- Javite se, deco, roditeljima kada idete negde i pričajte sa njima, jer oni su vam najveći prijatelji. A roditeljima imam samo da poručim neka kontrolišu dečije telefone, ako ne znaju oni te šifre i profile, neka pitaju nekoga ko zna. Deca su sada takva da sve sakrivaju. Uvek smo pričali sa njom, čak smo i u subotu pričali o tome da treba da se pazi, ali eto. Nije nas poslušala. Kažem samo, najvažnije je da se nije dogodilo ono najgore - priča Marijina mama.

PRONAĐENA MARIJA (13) IZ ČONOPLJE! Policija locirala njen telefon 200 kilometara od mesta na kom je poslednji put viđena

Foto: Pixabay

Kako nam je objasnila, njena ćerka (13) je momka (15) verovatno upoznala putem društvenih mreža, budući da je otišla kod njega u selo udaljeno 211 kilometara od Čonoplje, u selo Margita.

- Sada za stolom nam je rekla da nije razmišljala ni o čemu kada je sela na biciklo, samo je mislila na to kako da ode tamo da ga vidi. Kao roditelj koji je proživeo strahotu za ovaj jedan dan, mogu samo da kažem roditeljima i deci da treba da komuniciraju što više i da poručim tinejdžerima da ne kriju ništa, kao što je naša ćerka od nas - rekla je mama.

OTAC SOFIJE NAKIĆ DIRLJIVIM REČIMA se oprostio od ćerke koja je izgubila BITKU SA TEŠKOM BOLEŠĆU

Na naše pitanje šta joj je prolazilo kroz glavu dok je čekala trenutak kada će videti svoju ćerku živu i zdravu, majka otkriva da joj je kroz glavu prošao slučaj Tijane Jurić.

- Idući po nju sa suprugom, videla sam onaj kanal od kog me uvek prođe jeza, jer je u njemu pronađeno telo male Tijane Jurić. Uvek su mi najcrnje misli i uvek mi je ona pred očima. Taj kanal je tu blizu naše kuće, između Čonoplje i Svetozara Miletića. Na tom kobnom mestu stoje i spomenici maloj Tijani i koliko smo samo puta stajali tu, pričali o tom slučaju i eto - izjavila je Marijina mama.

Ona je dodala i da zna da je Marija pogrešila, ali da iako je "uradila šta je uradila, najvažnije je da je živa i zdrava".

- Moja ćerka kaže da voli svog dečka i da je zato to uradila. Mislim da još nije svesna svega što je uradila, ali videćemo sutra, potrebno je da se malo slegne sve - zaključila je naš razgovor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set