• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

01.12.2019

12:42

DOBRA VEST ZA VOZAČE! Odlaže se naplata putarine u zoni Niša

Vesti

DOBRA VEST ZA VOZAČE! Odlaže se naplata putarine u zoni Niša

Podeli vest

JP "Putevi Srbije" saopštilo je da se od danas do daljeg odlaže najavljena naplata putarine u zatvorenom sistemu u zoni grada Niša

U saopštenju se navodi da se, na inicijativu građana Niša, najavljena naplata putarine odlaže do završetka izgradnje naplatnih stanica na isključenjima za Niš.

Od jutros je trebalo da počne naplata putarine na četiri rampe kod Niša, na dve kod Pirota, kod Dimitrovgrada, kod Bele Palanke i kod Merošine. To znači zatvoreni sistem naplate, po kilometru, i podrazumeva ukidanje naplatnih rampi Nais i Doljevac, preneo je RTS.

SUTRA SNEG U BEOGRADU! Najpoznatiji srpski meteorolog otkriva gde će se najviše zabeleti!

Foto: Tanjug

Novi rok za početak naplate putarine na istočnom kraku Koridora 10 i kod Niša je 31. decembar. Do tada će se putarina na auto-putu od Niša do Dimitrovgrada naplaćivati samo paušalno 210 dinara.

Kad počne zatvoreni sistem naplate građani Niša moći će uz pomoć kartica besplato da koriste auto-put u zoni grada.

Putarina za putnička vozila od Beograda do Dimitrovgrada iznosiće 1.290 dinara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set