• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

02.12.2019

10:44

EMILIJA (16) SE UDALA U NEMAČKOJ! Obustavljena potraga za devojkom iz Surdulice, pre nedelju dana krenula u školu pa nestala bez traga

Vesti

EMILIJA (16) SE UDALA U NEMAČKOJ! Obustavljena potraga za devojkom iz Surdulice, pre nedelju dana krenula u školu pa nestala bez traga

Podeli vest

Policija je obustavila potragu za šesnaestogodišnjom Emilijom Fejzić iz Surdulice, čiji su nestanak prijavili roditelji

U Policiji nam je rečeno da je devojčina majka 28. novembra dala izjavu da želi da povuče prijavu o nestalom licu, jer joj se ćerka javila i obavestila da se udala.

Porodica se složila sa brakom tako da je za policiju ovo završen slučaj. Nezvanično saznajemo da se devojka nalazi u jednom gradu u Nemačkoj i da se udala za momka sa kojim je dve godine bila u vezi.

NESTALA EMILIJA POSLALA SMS RODITELJIMA?! Pobegla sa dečkom u Nemačku, oni sumnjaju u to da je ona pisala poruku JEDAN DETALJ JE ČUDAN

PREOKRET! NESTALA DEVOJČICA IPAK NIJE PRONAĐENA?! Roditelji u agoniji: Lociran joj je telefon preko granice!

 

NESTALA TINEJDŽERKA IZ SURDULICE! Krenula u školu i OD TADA JOJ SE GUBI SVAKI TRAG!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 4 godine

Hvala Bogu da je živa i zdrava ali ... 16 godina i pobegla u Nemačku da se uda? Šta reći za te roditelje i vaspitanje?

Vlado

pre 4 godine

Zašto bi ti uopšte govorio o nečijim roditeljima, kad pojma nemaš šta se desilo?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set