• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

02.12.2019

12:00

STRAŠAN POŽAR ZAVIO U CRNO DOMAĆINSTVO U SELU SMILJEVAC! Vatrena stihija progutala štalu i 5.000 bala sena!

Vesti

STRAŠAN POŽAR ZAVIO U CRNO DOMAĆINSTVO U SELU SMILJEVAC! Vatrena stihija progutala štalu i 5.000 bala sena!

Podeli vest

U subotu oko tri sata ujutru, u domaćinstvu Zorana Ćerimana iz Smiljevcu na Javoru izbio je požar u kome je izgorela štala sa senikom. Prema rečima Nikole Ćerimana, porodicu koja broji osam članova, probudilo je zavijanje psa, koji je bio vezan ispred same štale

- Čuli smo zavijanje koje nije bilo uobičajeno, ustao sam i imao šta da vidim, požar se rasplamsavao, a pas je bio zahvaćen plamenom. Poskakli smo svi iz kreveta i uspeli smo da spasimo goveda kojih je bilo dvadesetoro u štali - kaže Nikola Ćeriman.

Foto: RINA

Međutim, seno koje se nalazilo nad štalom, oko pet hiljada bala, koje je bilo pripremljeno za zimu kompletno je izgorelo.

- Plašili smo se da će se požar proširiti i na kuću, srećom stigli su i vatrogasci koji su lokalizovali požar i zaustavili dalje širenje - priča Nikola.

Foto: RINA

Inače, ova osmočlana porodica bavi se isključivo poljoprivredom, pretežno stočarstvom, to im je jedini izvor prihoda, i kako kažu, u velikom su problemu, jer prvi sneg već se zabeleo, a 20 goveda ostalo je i bez krova i bez hrane.

U toku današnjeg dana na teren će izaći komisija koja će utvrditi uzrok požara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set